Диана Димитрова взе на мушката си най-добрият приятел на сочения

...
Диана Димитрова взе на мушката си най-добрият приятел на сочения
Коментари Харесай

Диана Димитрова захапа Карамазов: Не е загуба, че се отказва от актьорската професия!

Диана Димитрова взе на мушката си най-хубавият другар на посочения за неин бияч Юлиян Вергов.

Актрисата скочи остро на Владимир Карамазов. Актьорът взе страна по случая с побоя над колежката си. Преди дни Карамазов съобщи, че   „ нещата не са такива, каквито са показани от Димитрова. Думите на артисти фрази в радиото, вбесиха Димитрова. Според нея Карамазов въобще не е участвал на грозните цени, когато са я ритали с обувка в лицето. Той си правил изводи, без въобще да знае защо става дума.

" Слушах изявлението на Владимир Александров. Не го познавам в персонален проект. Имаме разменени по три реплики отвън сцените, които сме снимали. 2017 година, той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам.

Чудя се, дали ще му е толкоз радостно, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в елементи.

От изявлението останах с усещането, че ТОЗИ артист, стартира да пелтечи и да се задавя в думите си, откакто се загатна моето име. А на въпроса на журналиста

`` След 5 години? ``, оставям сами да прецените, какво значи възклицанието ``А`` и каква рекламация за ерудираност носи.

(по моя край овчарите по сходен метод подвикваха овцете)

П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската специалност, само че мисля, че не е огромна загуба ", избухна Диана Димитрова..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР