Диана Димитрова негодува срещу действията на Възраждане, след като техни

...
Диана Димитрова негодува срещу действията на Възраждане, след като техни
Коментари Харесай

Диана Димитрова скочи на „Възраждане“

Диана Димитрова недоволства против дейностите на " Възраждане ", откакто техни агитки още веднъж попречиха прожекция на филм, за който настояват, че има хомосексуален подтекст.

Според последователите на партията те се бунтуват против " пропагандата на педофилия и хомосексуализъм както измежду деца, по този начин и измежду възрастни ".
" Kато човек, който основава изкуство, като жител на Република България, като човек, който приема разликите на хората и искащ да се назова " европеец ", съм омерзена от вчерашната акция на симпатизанти на " Възраждане ", разгласи Диана Димитрова.

Въпреки компликациите и свадите в живота на актрисата хубавицата не пропуща да приказва по значими обществени въпроси. Диана е разочарована и насочи упрека си и към полицията, които по време на закани и грозни думи, ориентирани към прожекцията на филмa, са " спинкали ". " Не присъствах персонално, само че гледах клипчета! Написах тъкмо това, което мисля! ", показа бясната актриса пред " България Днес ".

Бебо Халваджиян също беше измежду звездите, които избраха страната на изкуството.

" Министерство на вътрешните работи продължава да си затваря очите, до момента в който шепа нещастни фашисти тероризират жителите на България. Докога? ", изрази негодуванието си синът на продуцента Магърдич Халваджиян в средата на юни. Според негови думи възражданците освен са обиждали, а и са стигнали до физическа разпра с жена. Феновете както на актрисата, по този начин и на сина на семейство Халваджиян оказаха цялостната си поддръжка. В краят на поста Диана се обръща към " разбирачите " със следното известие:

" И преди да ме вкарат " специалистите " поради персоналното ми мнение в някакви конвенции, платежни и така нататък, ще им кажа нещо, което желая да кажа от доста време: Да го духате! ".
От 10 юни насам агитките на " Възраждане " стават все по-големи и рискови. Първият случай бе прожекцията на кино лентата " Близо " в кино " Одеон " - част от програмата на София прайд, а вторият случай, още веднъж на кино лентата " Близо ", този път във Варна. Според доста хора във кино лентата даже няма хомосексуална връзка, а съгласно други тя е единствено намекната сред двамата герои деца. Филмът носи огромната премия в Кан и към този момент е предаван в цяла Европа. Възражданците дефинират лентата като " педофилска ". Всички фенове биват обиждани и нападани от нападателните националисти, в резултат на което прожекцията е анулирана. Къде спи Сарафов?

Агресията на " Възраждане " докара нежната Диана Димитрова до: " Да го д*ухате ", съобщи тя
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР