Диамантът олицетворява Renault чрез нейното лого от 1925 година, а

...
Диамантът олицетворява Renault чрез нейното лого от 1925 година, а
Коментари Харесай

Диамантът е вечен и в новото лого на Renault

Диамантът въплъщава Renault посредством нейното лого от 1925 година, а проектите на марката явно са това да продължи и в идващите десетилетия. Доказателството е новата му версия, показана през януари и внедрена преди няколко дни.

При оповестяването на проекта Renaulution нов елмаз на Renault беше показан зад Лука де Мео, изпълнителен шеф на Renault, както и върху решетката на Renault 5 Prototype. Оттогава този нов знак се разпростира последователно, без никакви фанфари. Първо с новата рекламна акция на модела ZOE във Франция, по-късно в обществените мрежи на марката. Лансиране, което би трябвало да бъде умерено, само че дейно.

„ Диамантът е една от най-разпознаваните форми в международен проект, както и в света на колите. Това е семпла геометрична форма, със мощна, мощна еднаквост. Предизвикателството беше да възобновим тази форма, като ѝ дадем смисъл и нови, модерни полезности, с цел да пренесем марката в бъдещето “, споделя Жил Видал, дизайн шеф на Renault.

Създадена през 1992 година, въпреки и модифицирана през 2015 година, последната версия на емблемата на Renault стартира да остарява. За да посрещне провокациите на актуалната интернационална марка, само че и многообразието от нейните полета за изява, изключително цифрови, нова версия бе в развой на разработка от 2019 година насам. Налагането и разгръщането ѝ става последователно, първо с новата рекламна акция на ZOE във Франция, по-късно в обществените мрежи на марката.

С ново лого в нова епоха

В течение на своята история Renault няколко пъти подменя своята образна еднаквост, само че към този момент близо един век не трансформира диамантената форма, която служи като основа за логото. Това я прави емблематична за марката.

Със своите ъгли, прилепени към предния похлупак на колите от предишното, тази геометрична фигура е наложена от Луи Рено. Оттогава диамантът на Renault е модифициран не по-малко от осем пъти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР