Диалогът за Бранд България продължава, като ни дава давайки ни

...
Диалогът за Бранд България продължава, като ни дава давайки ни
Коментари Харесай

Министърът на културата: Чрез Бранд България пресъздаваме мечтите си

Диалогът за " Бранд България " продължава, като ни дава давайки ни неповторимата опция да пресъздадем фантазиите си. Това съобщи министърът на културата Кръстю Кръстев при откриването на форума „ Бранд България – модерният роман за културата и туризма ”.

 

Според министъра в този разговор ръководството на страната се опира както на националните хрумвания, по този начин и на международния образец. „ Нуждаем се от доста и разнообразни принадлежности, с цел да развиваме " Бранд България “, уточни Кръстев.

 

Той счита, че необятното потребление на медиите и рекламата е от първостепенна значимост, само че не по-ниско в пирамидата стои и основаването на известност на страната, което изисква голям брой други принадлежности.

 

„ Убеден съм, че с цел да бъдем разнообразни би трябвало да намерим тези принадлежности, с които да действаме и да трансформираме фантазиите си в действителност “, акцентира министърът.

 

 

Кръстев напомни, че България е територия с тайнствена и мистична история, чиито корени са надълбоко в предишното.

 

Тук министърът изброи голям брой забележителности на страната, в това число магичните Родопи, мистерията на Орфей, Пловдив с неговите безкрайни благосъстояния, разказите за крепостта Царевец, магията на вълните на Черно море, безкрайните планински вериги, музиката, наследена от предишното, която слушаме и през днешния ден. В България можем да се срещнем и с неолитния човек посредством Солницата в Провадия – едно място, което ни връща 6500 години обратно във времето. Тук е и величественият Перперикон. Безкрайни са благосъстоянията на антична и модерна България, установи Крастю Кръстев.

 

„ Моята фантазия е все по-близка до действителността. Имаме толкоз доста чудеса, че не се постанова да приличаме на никоя друга страна “, сподели министърът и прикани сами пишем своята орис, възползвайки се от наследеното от през вчерашния ден, от това, с което разполагаме през днешния ден и  онова, което ни чака на следващия ден. Страната ни разполага с доста експерти, които работят за нея и за " Бранд България ". Когато се работи за " Бранд България ", ние избираме холистичния метод, т.е. решили сме да използван всички вероятни подходи, с цел да създадем „ нещо особено за нас и за бъдещите генерации “, акцентира Кръстев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР