Диалогът в парламента ще покаже възможните решения. В момента доста

...
Диалогът в парламента ще покаже възможните решения. В момента доста
Коментари Харесай

Путинофилът Янев се обяви за консерватор, заговори за евроатлантическо мнозинство, но то било само декларативно

Диалогът в Народното събрание ще покаже вероятните решения. В момента много от партиите упражняват предизборна изразителност, вместо да седнем и да водим разговор в Народното събрание. Това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред Българска национална телевизия. Той се очерта като част от проруската агитация, която определяше тона на днешното предаване на Любенов по националната медия. 

Янев сподели, че сега се заражда евроатлантическо болшинство, само че към този момент това е единствено декларативно. А това допуска сполучлива реализация на първия или втория мандат.

Лидерът на " Български напредък " посочи, че формулата за помиряване минава през разговора, през същинския евроатлантизъм. Ако това е искрено негово убеждения, би трябвало идващият му коментар за конфликта сред политическите обединения по проблема Митрофанова, да прозвучи като утвърждение, а не като укор. Вместо това, Янев попита кому е била нужна демонстрацията по тематиката с това съветският дипломат дали би трябвало да участва на първото съвещание на Народно събрание. По думите му по тематиката има единно решение на Европейския съюз и никой не печели от вкарването на сходни тематики в дневния ред на българските жители.

Трябва да търсим прагматичните диспути, прагматичните решения, прикани Стефан Янев. Цената на живота е значимата тематика за българското общество, добави Янев.

" Български напредък " като партия изповядва националния консерватизъм, който се завръща, съобщи водачът на " Български напредък "./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР