Диагоналът Боян Йорданов, който отново бе извикан в националния отбор

...
Диагоналът Боян Йорданов, който отново бе извикан в националния отбор
Коментари Харесай

Боян Йорданов: Винаги е било чест да облека националната фланелка

Диагоналът Боян Йорданов, който още веднъж бе извикан в националния тим на България на 35 години, показа че постоянно е било чест за него да облече националната фланелка. Тази вечер " трикольорите " направиха откриха подготовка в помощната зала на " Арена Армеец ".

" От 3 дни се сготвям с националния тим. За мен е наслаждение още веднъж да съм тук. Надявам се, в случай че мога да бъда потребен, да оказа помощ. На 35 години съм и сигурно не ми остава още доста волейбол. Винаги е било чест да облека националната фланелка и несъмнено ще виждам да се развличам във всеки един миг. Със сигурност предизвикването е Световното състезание, само че до есента има много време. Първо е Лигата на нациите, тъй че дано да оставим Световното за по-нататък, за по-късен стадий ", показа Йорданов.

" Целите за Лигата на нациите не мога да ги слага аз. Със сигурност би трябвало да се изрази един доста добър колектив, с цел да сме подготвени за Световното състезание, което в действителност е най-важното, въпреки всичко сме домакини дружно и би трябвало да гоним четворка. Според мен би трябвало да основан тим, който да е равносилен на международните сили във волейбола, а към този момент треньорското управление ще реши къде, какво, с кого. Имаме силите да създадем това нещо, само че всички би трябвало да се обединим към общата цел. Винаги могат да се кажат доста думи, само че какво ще се случи, ще се види на игрището. По-добре е да оставим думите и да се захващаме за работа ", сподели още диагоналът.
 Открита подготовка на националите по волейбол @@@
" Поизморен съм сигурно, въпреки всичко бе ми беше елементарно в този гръцки тим, в който бях, аз бях водещият нападател през цялата година. Това не е нещо ново за мен, тъй че нямам потребност от отмора. Надявам се да мога да оказа помощ с нещо. Не считам, че на поста диагонал може да се приказва за конкуренция, имаме един от най-хубавите диагонали в международен мащаб - Цветан Соколов. Така, че за конкуренция не може да се приказва. Тук съм, в случай че мога да оказа помощ с нещо. Виждам тук доста млади момчета, които са много способни. Това нещо ме радва, защото би трябвало да има бъдеще за националния тим ", приключи Боян Йорданов.

СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от откритата подготовка на НО НА БЪЛГАРИЯ - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР