Diablo 4 (IV) най-накрая бе официално представен. Blizzard обяви играта

...
Diablo 4 (IV) най-накрая бе официално представен. Blizzard обяви играта
Коментари Харесай

Diablo 4 бе представен на BlizzCon 2019 (Видео)

Diablo 4 (IV) най-сетне бе публично показан. Blizzard разгласи играта на церемониите по откриването на BlizzCon 2019 в Анахайм, Калифорния и отбелязва завръщането на поредицата след оповестената през 2012 година Diablo III. Играта беше разкрита с продължителна кинематография, показваща нова, по-тъмна атмосфера, която ни връща към по-ранните игри от поредицата.

Героите, преодолявайки орди от неживи, схванат, че пътят им за изплъзване през античната врата, и към тяхната независимост, минава през загубата на част от скъпоценната им кръв: „ Кръвта е ключът “, чуваме да изрича един от героите. Беше показан и геймплей, съпроводен и с повече информация за първите три класа в играта: Варварина, Друида и Заклинателя.

Спекулациите за Diablo 4 се свързват с разнообразни източници, като за последно това беше илюстрована книга с името The Art of Diablo, в която наред с други любопитни неща, присъстваше и изображение на Дъщерята на омразата, Лилит, съпроводена с пояснение, че тя ще се появи точно в една нова игра, дружно със своята преобразена версия.

Сред нещата, които означават от PCGamesN са, че с изключение на огромното завръщане на друдския клас (който отсъстваше в предходната игра от сериите), магията на огъня бива сменена надлежно от Буря и Земя. Запазени са си животните-придружители, като вълци и гарвани, както и способността за смяна на формата – във вълкодав или в мечка. По отношение на последната характерност бива също наложена смяна. Както и обобщава шефът на играта Луис Барига, в Diablo IV получавате опцията за „ мигновена смяна а формата “ – с цел да го извършите няма да ви би трябвало да влизате в пердах, а ще става по ваше предпочитание.

Варварският клас, от своя страна, разяснява старши продуцентът на играта Тифани Уот, съставлява „ еманация на дивия, жесток комбат “, като този клас ще е въоръжен до зъби с всичко належащо, с цел да нанася най-много провали и сее гибел на всички места към себе си, като в новата игра Blizzard вкарват една нова система – тази на „ арсенала “, която ще се показва в даването на избор всред четири слота за оръжие.

Що се отнася до Заклинателя, то художествения шеф Джон Мюлер разказва, като „ неотменима инкарнация на борбата “. Той ще може да се телепортира, да се трансформира в огнена топка и е описван, като една „ невъзможна за прекъсване машина за опустошение “.

Един от най-важните аспекти при представяните промени в новата игра се явява това, че Diablo 4 ще даде благоприятни условия за персонализация и къстъмизиране на класовете и героите, каквито не са предоставяни до момента в игра от поредицата.

„ Може да създадете варварина на вашите фантазии “, изяснява Мюлер. Самата игра ще предложи голям избор от подготвени темплейти за героите, които ще се разграничават коренно една от друга. – косата, бижутата, белезите – всичко ще предстои на смяна, и то още преди играещия да стигне до избора на другите облекла и ризница.

И във връзка с измененията, те несъмнено няма да засягат единствено външния тип, само че и гениите и други качества на героя (и в този смисъл ще са много сходни с ъпгрейдите в Diablo II) или както Барига обобщава: „ къстъмизацията лежи в сърцето на Diablo 4 “.

„ Къстъмизацията се завръща, и то с гръм и тропот “, прибавя Барига. „ С дървото на гениите, играещите ще могат да употребяват точките за качества за разнообразни пасивни и дейни сили – Frostbite умеенето на Заклинателя да вземем за пример, ще може да се ускори с до пет точки “.

„ Искаме да играете това, което виждате в главата си. Този билд, който вие желаете да играете “, декларира Барига. Макар че, както добавя той, това няма да е скоро. Дори и „ Blizzard „ скоро “, с мигане разяснява Барига. Играта е в напълно ранен стадий на разработка, като по време на BlizzCon, компанията показа демо, което е особено направено за шоуто. Така че не очаквайте Diablo IV през 2020. Поне.

PCGamesN припомнят какво значи „ Blizzard „ скоро “, в случай че някой е не запомнил. Diablo III, предходната игра от поредицата беше обявена през 2008, само че се появи чак през 2012, а Overwatch, която по стандартите на компанията излиза „ скоро “ след анонса ѝ, беше разкрита през 2014, а излезе през 2016. Та, това е „ Blizzard „ скоро “.

И не на последно място за разяснение към играта, което беше разкрито от основателите ѝ е това, че тя ще сервира един голям открит свят, като петте разнообразни района тук ще са непосредствено свързани един с различен. Ще има естествен денонощен цикъл и разнообразни климатични резултати и събития със стотици тъмници и голям брой именити такива. Плюс това получавате една нелинейна акция, която подценява структурата на разнообразни дейности от предходните игри. Ще може да изследвате едни и същи райони и едни и същи обстановки, колкото и както си поискате или да преминете в забързан ход през историята, прескачайки обособени моменти.

Ще получите опцията да обединявате силите си с други играещи против огромни босове и врагове, само че в случай че това не е метода, по който предпочитате да се забавлявате, може да преминете през цялата игра соло – зависи само от вас кое ще изберете. Очаквайте повече детайлности към неотдавна обявената игра през идващите дни и седмици.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР