DHL е първият голям корпоративен клиент, който обновява автопарка си

...
DHL е първият голям корпоративен клиент, който обновява автопарка си
Коментари Харесай

Ford E-Transit e най-продаваният електрически ван в MV сегмента в България

DHL е първият огромен корпоративен клиент, който обновява автопарка си с 31 електрически Ford E-Transit, формирайки най-големия електрически автопарк от приблизително размерни лекотоварни ванове.

• Ford E-Transit завоюва лидерското място по продажби в сегмента в България
• С придобиването на 31 напълно електрически Ford E-Transit, DHL Express България към този момент е с най-големия товарен електрически автопарк на територията на България
• България е измежду първите страни, един до друг с Германия и Англия, в които електрическите Ford E-Transit възобновяват автопарка на логистичния водач

Ford E-Transit, напълно електрическа версия на най-продавания товарен ван в света зае лидерската позиция по продажби в България. Общите продажби на електрическия флагман в лекотоварната гама на Ford доближиха 40 автомобила.*

Изцяло електрическата версия на най-продавания товарен ван в света предлага несравнима продуктивност, с помощта на водещи в класа 68kWh потребен потенциал на електрическата батерия, смесен пробег от 317км.** с едно зареждане, мощ на електромотора и неповторима функционалност за зареждане на работни принадлежности Pro Power Onboard.

Предимствата на електрическия E-Transit се допълват и от усъвършенствано общоприетоо съоръжение, включващо SYNC4 мултимедийна система и модерни, интелигентни системи за сигурност и подкрепяне на лидера, които донесоха златно отличие от EURO-NCAP.

Мощността и впечатляващия пробег трансформират лекотоварния E-Transit в подобаващ автомобил за всеки бизнес клиент, който желае да електрифицира своя авто парк и да усъвършенства транспортните си разноски.

Ford Pro и Deutsche Post DHL Group неотдавна подписаха Меморандум за съгласие за ускорение на внедряването на електрифицирани микробуси, употребявани за логистични интервенции по целия свят. Ford Pro ще оборудва Deutsche Post DHL Group с над 2000 електрически микробуса за доставка по целия свят до края на 2023 година, с цел да ускори водещата си позиция в потреблението на електрически ванове за „ доставки в последната миля “ по целия свят. По този метод и двете компании потвърдиха своя ангажимент да дават устойчиви и екологични услуги.

В осъществяване на глобалнoтo съглашение, неотдавна 31 нови електрически Ford eTransit се вляха във флотилията на DHL Express България, създавайки най-големия търговски EV парк в страната.
„ Развълнувани сме, да бъдем измежду първите страни в света, в които E-Transit се причисляват към автопарка на DHL като част от световното съглашение на Ford Pro и Deutsche Post DHL Group. “ – споделя Людмила Савева, Мениджър Ключови клиенти Мото-Пфое – „ Това е самопризнание за отличната ни работа през годините и лидерските пазарни позиции, които заемаме в страната с лекотоварната си гама. “

Ford E-Transit на DHL ще обслужват с нулев въглероден отпечатък 90% от маршрутите в София и ще икономисват над 170 тона CO2 годишно в атмосферата на столицата. Обем, който в отражение върху природата се равнява на 146 засадени дървета годишно.

Ford се стреми към нулеви излъчвания за всички продажби и въглеродна индиферентност на европейските си уреди, логистика и снабдители до 2035 година и въглеродна индиферентност в международен мащаб не по-късно от 2050 година

# # #

* Направени поръчки в системата на Мото-Пфое
** Действителният пробег варира според от външните условия, държанието при шофиране, поддръжката на автомобила, възрастта на литиево-йонната батерия. Декларираните по WLTP разход на гориво/енергия, излъчвания на CO2 и електрически обсег се дефинират в сходство с техническите условия и спецификации на Европейските регулации (ЕО) 715/2007 и (ЕС) 2017/1151, според последните им промени. Приложените общоприети тестови процедури разрешават съпоставяне сред другите видове транспортни средства и производители.

Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР