Дезинформация е, че бившият президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев е

...
Дезинформация е, че бившият президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев е
Коментари Харесай

МИА: Дезинформация е, че Назарбаев е кацнал в Бишкек от Северна Македония, съобщи МВР

Дезинформация е, че някогашният президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев е избягал със аероплан в Бишкек, Каргизстан, от Република Северна Македония, оповестиха за МИА от Министерство на вътрешните работи, съобщи особено за Българска телеграфна агенция организация МИА.

Това е новината на деня в Република Северна Македония, определена от Медийната осведомителна организация /МИА/ за издание от Българска телеграфна агенция според съглашението за продан на информация и професионално съдействие, което планува всеки ден националните осведомителни организации на България и Република Северна Македония да си разменят непосредствено определена от другата организация вест на деня от съответната страна, а другата организация да я разгласява на своя интернет уебсайт без смяна с категорично изтъкване и цитиране на колегата й като източник.

Директорът на Агенцията за гражданско въздухоплаване Томислав Тунтев съобщи за МИА, че на 7 януари е имало полет от Скопие за летище Манас в Бишкек, като самолетът е дошъл от Истанбул и е отпътувал за Бишкек.

Той разясни, че става въпрос за разгласен и утвърден бизнес полет от вида "бомбардиер глобал експрес " от турски оператор, който извършва всички условия и условия, т.е. дал е цялата нужна документи, с цел да получи утвърждение от македонските въздухоплавателни управляващи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Руската организация РИА Новости популяризира през вчерашния ден новина на локални медии в Казахстан, че два частни самолета на семейство Назараеви са кацнали на летище Манас в столицата на Киргизстан Бишкек, единият от които бил от Република Северна Македония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР