Дейвид Паулидес е човек, който никога не пропуска да предизвика

...
Дейвид Паулидес е човек, който никога не пропуска да предизвика
Коментари Харесай

Дейвид Паулидес и Проект „Изчезнали 411“

Дейвид Паулидес е човек, който в никакъв случай не пропуща да провокира полемика измежду тайните теоретици.Паулидес е спорна фигура, смел публицист за някои, непоносим „ трол “ за други, само че каквото и да е мнението Ви за него, не можете да оспорите, че има нещо необичайно, което се случва в Националните паркове и горите на Северна Америка, а може би даже по целия свят.

 Дейвид Паулидес
Дейвид ПаулидесПроектът „ Изчезнали 411 “ е стартират от някогашния полицейски детектив Дейвид Паулидес. Дейността му включва събиране и документиране на данни за изчезнали хора в цяла Северна Америка, като фокусът е основно върху тези, които изчезват при неразбираеми и нелогични условия в Национални паркове и по туристически пътеки. Обстоятелствата за някои от тези изгубвания може на пръв взор да не наподобяват странни или невероятни, само че при по-внимателно разглеждане става обезпокоително ясно, че се случва нещо доста мистериозно, даже злокобно …

 KickstartMainGPX - Дейвид Паулидес и Проект „ Изчезнали 411 “
В тази поредност от публикации от 3 елементи ще Ви разкрием разнообразни аспекти на Проекта, фокусирайки се най-вече върху събитията, реакциите на държавни организации и чиновници, и най-после теории за това на какво могат да бъдат приписани тези изгубвания.Обстоятелствата към това, което квалифицира даден случай като „ Изчезнали 411 “, са както необикновено неразбираеми, по този начин и необикновено съответни. Едно от най-разпространените условия е, че когато са употребявани кучета-следотърсачи те или реагират извънредно, или въобще не могат да усетят миризмата. Кучетата нормално имат успеваемост от 85 %, което значи, че като цяло те са ефикасен способ за разкриване на човек или мъртвец.
Паулидес отбелязва, че реакцията на боязън, която доста от кучетата демонстрират и отхвърли да тръгнат по диря, са необикновени и демонстрират, че евентуално има нещо доста по-голямо от нормално изгубване или изгубване в гората. Това може да сочи към избрани теории за това какво предизвиква тези изгубвания, само че в опит да останем поредни, ще запазим това за Част 3.Четете още: Ирландският триъгълник на изчезналите – 8 дами изчезват без следаДруго от събитията е, че доста от жертвите на тези изгубвания, когато бъдат открити, са в разнообразни положения на разсъблеченост или постоянно се намират единствено облеклата им. Първоначално това наподобява като един от най-обяснимите фактори в случаите. Добре документиран факт е, че феноменът на парадоксалното събличане съществува и се среща по-често, в сравнение с мнозина биха повярвали.Накратко, парадоксалното събличане е случай, в който жертва на хипотермия стартира да се съблича сама, заради симулирано чувство за топлота. Така хората в снежни или студени условия умират още по-бързо. Макар, че би било елементарно да се каже, че доста от хората са станали жертва на това събитие, това не изяснява обстоятелството, че в доста от случаите облеклата нормално се намират прилежно сгънати.По същия метод, това събитие се среща при жертви на хипотермия, само че жертвите, които са изчезнали в средата на лятото в американската пустота е малко евентуално да са свързани с хипотермията. Това е едно от събитията, които са в действителност объркващи, изключително като се има поради, че не всеки липсващ човек, открит без облекла, е бил жертва на хипотермия.Последното изискване, което ще засегнем през днешния ден е фактът, че доста от жертвите са открити на десетки километри от мястото, където са били видени за последно.Паулидес споделя за 12-годишния Кени Милър, който липсващ безследно, до момента в който бил с родителите си в Национален парк Йосемити. Месец по-късно момчето е открито на недосегаем било, 1500 метра по-висок от мястото откъдето е изчезнало. Било умряло от апетит. По тялото му не са открити следи от хищници, което изключва опцията мечка или планински лъв да го е пренесъл там след гибелта му.Друг случай е на 2-годишно момче, открито на 19 километра от последното му известно местонахождение. Това се случва 19 часа след изгубването му. Почти невероятно е 2-годишно момче да измине 19 километра единствено, без да бъде забелязано или открито от някого.Тези условия в действителност са странни, само че това, което намираме за още по-странно е отговорът, който другите държавни организации дават при напън за информация от обществеността. Разберете всичко за тях в Част 2 доста скоро.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР