Дейвид и Виктория Бекъм ще организират Кръстницата на всички партита“,

...
Дейвид и Виктория Бекъм ще организират Кръстницата на всички партита“,
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм планират „Кръстницата на всички партита“, за да отбележат тройни годишнини

Дейвид и Виктория Бекъм ще провеждат „ Кръстницата на всички празненства “, с цел да отбележат хеттрик от големи стадии тази година.

Първият идва на 17 април, когато стилната дизайнерка и майка на четири деца Виктория доближава огромните 5-0. Втората е сребърната годишнина от сватбата на Пош и Бекс на 4 юли. А шест дни по-късно, на 10 юли, щерка им Харпър ще отпразнува ставането на тийнейджърка.

Изминаха към 25 години, откогато Дейвид и Виктория се ожениха на обилна гала в палат покрай Дъблин, Ирландия, през 1999 година

Семейство Бекъм са решени да създадат юбилейното си празненство „ незабравимо “ – и се пошегуваха, че това може даже да докара до обилната женитба на сина Бруклин през 2022 година с Никола Пелц, щерка на милиардер, бори се за парите си.

Един източник сподели: „ Водеха се диалози за празнично празненство, което в действителност да даде на гостите нещо, което да запомнят. Сребърната годишнина от сватбата е същинска причина за празнуване – и не се случва постоянно фамилията да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР