Дейвид и Виктория Бекъм са сред звездните двойки рекордьори по

...
Дейвид и Виктория Бекъм са сред звездните двойки рекордьори по
Коментари Харесай

Те са сред рекордьорите по продължителност на брака

Дейвид и Виктория Бекъм са измежду звездните двойки рекордьори по дълготрайност на брака. И двамата нееднократно са ни доказвали, че една от аргументите връзката им към момента да съществува е възприятието им за комизъм, което демонстрират един към различен.

Е, от време на време то може да е малко хапливо, както видяхме в документалната поредност Beckham, само че в множеството случаи почитателите им откровено се забавляват.

Точно както когато в края на предходната седмица Виктория Бекъм разгласява в профила си фотография на брачна половинка си, който оправя тв приемника единствено по боксерки. " Техникът пристигна да оправи тв приемника... Добре си пристигнал ", написа тя под фрагмента и добави смеещо се дребосъче, отбелязвайки и Дейвид.

Снимката на някогашния футболист по долни дрехи събра над милион и 300 хиляди лайкове, а мненията са повече от занимателни. Докато някои дами за следващ път откровено завидяха на Виктория за секси брачна половинка, други се пошегуваха, че и техният тв приемник се е развалил, а трети просто благодариха на Пош, че е споделила с тях гледката си, написа lifestyle.bg.

" Дейвид ти оправи тв приемника, само че счупи интернет ", гласи различен закачил коментар. В полемиката се включиха даже от Samsung, които разясниха, че не всички техни тв приемници от тази серия идват в комплект с сходен механик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР