Дейвид Бекъм винаги се е вписвал в определението модна икона.

...
Дейвид Бекъм винаги се е вписвал в определението модна икона.
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм показа как се носи бяла тениска

Дейвид Бекъм постоянно се е вписвал в определението фешън икона. Последният път, когато затвърди позицията си измежду най-стилните мъже в света, бе на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Но да забележим някогашният футболист със смокинг си е по-скоро изключение, в сравнение с всекидневие. Бекъм е обожател на по-небрежния, спортно-елегантен или напълно състезателен жанр. Но даже да е с най-обикновена бяла тениска, постоянно знае по какъв начин да показва класа.

Публикация, споделена от serviciospty (@serviciospty) на Юни 21, 2018 в 7:34 PDT

Тази седмица Дейвид Бекъм се подвизаваше в Токио във връзка рекламни събития на спортна марка, която съставлява. Но тениските на тази марка, с които се появи, не провокираха толкоз огромен интерес, колкото една друга, снежнобяла.

Бившият футболист я комбинира със златен часовник Rolex Yachtmaster за цели 42 хиляди и чанта на Louis Vuitton за още няколко хиляди. Така изчистената тениска някак се трансформира по-скоро в подробност, в сравнение с в акцент от визията му.

 Дейвид Бекъм впечатли с визия на кралската женитба
Дейвид Бекъм впечатли с визия на кралската женитба

Бившият футболист още веднъж сподели класа

Ако не можем да си позволим часовник и чанта на тези марки и тези цени, то най-малко може да си откраднем друго от стила на Дейвид Бекъм - простотата постоянно е най-хубавият избор . Особено в случай че изглеждаме като него. А бялата тениска от дълго време се е трансформирала в негова запазена марка.

Публикация, споделена от @Fan_Beckham
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР