Дейвид Бекъм разгорещи фенките си в Instagram, които го следят

...
Дейвид Бекъм разгорещи фенките си в Instagram, които го следят
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм пусна снимка в Instagram, зарадва фенките си - slava.bg

Дейвид Бекъм разгорещи фенките си в Instagram, които го наблюдават не толкоз поради спортната му история и сегашни занимания, а с цел да се любуват на фотоси като тази тук. Футболната звезда захвърли облеклата, с цел да се наслаждения на слънчеви лъчи, които във Англия са необичайност.

"Да, това е Англия! Ние по този начин вършим - когато се покаже слънцето, си смъкваме блузите! ", написа той към фрагмента си в Instagram. На фотографията футболната звезда е по светли дънки посред зелено поле и се е подпрял на дървен бастун. Очевидно е, че Бекъм е в супер форма и тренира постоянно, само че всичко това е обвързано и с добър хранителен режим, който той съблюдава.

От поста към фотографията излиза наяве също по този начин, че Бекъм е разхождал кучетата си по този начин, макар че половинката му Виктория Бекъм му се смеела, до момента в който го правел, пиша футболната звезда. Известно е, че друго негово обичано занимание, когато времето в страната е хубаво, е да подготвя барбекю в компанията на сина си Круз....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР