Дейвид Бекъм е заслужил мястото си в сърцата на всички

...
Дейвид Бекъм е заслужил мястото си в сърцата на всички
Коментари Харесай

Спомените, които Дейвид Бекъм иска да изтрие

Дейвид Бекъм е заслужил мястото си в сърцата на всички почитатели на футбола и сигурно е измежду най-хубавите футболисти, играли тази игра.
 Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм знаят по какъв начин да притеглят внимание
Защо всички приказват за чорапите на Дейвид Бекъм

Футболистът съумя да " открадне " звездния момент на брачната половинка си

Това обаче не значи, че всичко за англичанина е било цветя и рози. Напротив, точно футболът му е донесъл някои от най-тежките моменти и мемоари, които би желал да не помни. 

В документалната поредност на Netflix - Beckham, футболистът споделя повече за един съответен миг. Във втори епизод се връща към международното състезание по футбол през 1998 година

Тогава той се подава на провокация от страна на Диего Симеоне и бива изпъден в мача на Англия против Аржентина. След това англичаните губят. Бекъм си спомня, че цялата нация тогава е била против него и го е мразела.

" Да вървиш по улицата и да виждаш по какъв начин хората те гледат по избран метод, плюят те, наскърбяват те, идват пред лицето ти и споделят някои от нещата, които са споделили. Това е мъчно ", добавя още той, написа People.
 Pain Hustlers и новите филми и сериали на Netflix през октомври
Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Очаква ни в действителност забавен месец

В резултат на целия този тормоз Дейвид Бекъм си спомня, че не е можел да спи и да се храни. " Иска ми се да има хапче, което може да изтрие избрани мемоари ", споделя още Бекъм в документалната поредност за живота си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР