Дейвид Бекъм е синоним на футболни постижения и е постигнал

...
Дейвид Бекъм е синоним на футболни постижения и е постигнал
Коментари Харесай

Общо разполагат със зашеметяващите 514 млн. долара, но единият има по-голям принос към богатството

Дейвид Бекъм е синоним на футболни достижения и е постигнал именит статус както на терена, по този начин и отвън него.

48-годишната британска суперзвезда измина дълъг път от началото си в Северен Лондон и в този момент има докладвано персонално чисто положение от над 450 милиона $, като продължава да оставя незаличима диря в света на спорта и бизнеса.

И до момента в който блестящата му кариера може да е завършила през 2013 година, пътуването му към финансовия триумф едвам тогава стартира.

Пътуването на Дейвид Бекъм към славата стартира с мощни клубове като Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, където той показва своя незабравим гений. Той също беше капитан на британския народен тим допълнително от половината от изявите си за Трите лъва, които се простираха на три разнообразни международни шампионати.

Кариерата на Бекъм кулминира с LA Galaxy, AC Milan и Paris Saint-Germain, преди да се отдръпна от професионалния футбол.

По времето, когато се отдръпна от терена, Бекъм завоюва умопомрачителните 800 милиона $, което го направи един от най-добре платените спортисти на своето време.

По-голямата част от приходите му идват от заплатите му в клуба и доходоносни покупко-продажби с известни марки като Armani, Gillette, PepsiCo и Adidas по време на неговите игрови дни.

Предприемаческият дух на Дейвид Бекъм не понижа след пенсионирането му. Той минава безпроблемно в света на бизнеса, създавайки DB Ventures през 2014 година

Това начинание се трансформира в център за дейностите на Бекъм след футболната кариера, в това число реклами с марки като Adidas, Tudor Watches и неговата лична марка уиски, Haig Club.

През март 2022 година Бекъм направи забележителен ход, като продаде 55% от DB Ventures на Authentic Brands Group, договорка, която се чака да му донесе над 230 милиона $.

Участието на Бекъм в света на футбола се простира оттатък играта. През 2014 година той употребява опцията си за контракт с Galaxy/MLS от 2007 година, с цел да стартира франчайз от Major League Soccer (MLS), Inter Miami.

Отборът се причисли към MLS през 2020 година и от този момент означи напредък с идването на Лионел Меси по-рано тази година, което доста увеличи цената му до почти 1,3 до 1,5 милиарда $ до 2024 година

Впечатляващите доходи на Виктория Бекъм в модата

Финансовият триумф на Дейвид Бекъм е в допълнение емфатичен, когато вземем поради комбинираното благосъстояние със брачната половинка му Виктория Бекъм.

Влиятелната двойка може да се похвали със зашеметяващите 514 милиона $ общо благосъстояние, съгласно Sunday Times Rich List.

Докато персоналната чиста стойност на Дейвид се прави оценка на към 450 милиона $, чистата стойност на Виктория възлиза на почти 70 милиона $.

Виктория Бекъм, някогашна Спайс Гърл, трансформирала се в фешън икона, направи забележителен прогрес сама по себе си.

Нейният фешън лейбъл " Виктория Бекъм “ означи незабравим напредък, като годишните доходи скочиха с 42% до 71 милиона $ до края на 2022 година

Виктория и Дейвид се срещнаха през 1997 година по време на футболен мач на звезди и се ожениха на 4 юли 1999 година в Ирландия. Говори се, че сватбеният им банкет е коствал повече от 825 хиляди $.

И двамата Бекъм са употребявали своите гении и предприемачески дух, с цел да изградят сполучливи кариери оттатък първичните си искания за популярност.

Двойката също по този начин е основала впечатляващо портфолио от недвижими парцели по целия свят, което коства 88 милиона $.

Най-скъпият парцел на фамилията е тяхната градска къща в Лондон в Холанд Парк за 37 милиона $. Те също по този начин имат мезонет в Маями, Флорида, плантация в Котсуолдс и два парцела в Дубай, в това число апартамент в Бурж Халифа, най-високата постройка в света.

Семейството на двойката включва четири деца: Бруклин (24), Ромео (21), Круз (18) и Харпър (12).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР