Действията са осъществени под наблюдението на прокуратурата. Иззети са над

...
Действията са осъществени под наблюдението на прокуратурата. Иззети са над
Коментари Харесай

Разбиха престъпна мрежа за разпространение на наркотици в общините Горна Оряховица и Лясковец

Действията са осъществени под наблюдението на прокуратурата. Иззети са над 200 кг канабис, арестувани са уредникът на незаконната група, доставчикът на дрога и дилъри
Мащабната профилирана полицейска интервенция за противопоставяне разпространяването и държането на наркотични субстанции е извършена през вчерашния ден. Задържани са 6 лица на възраст от 16 до 36 години от Лясковец, с. Джулюница и Варна, измежду които двама дилъри, уредникът на групата и доставчикът. Извършени са инспекции на коли и жилища на територията на Горна Оряховица, Лясковец и с. Джулюница. В хода на дейностите, в частен парцел в селото е намерено хранилище, откъдето са се снабдявали разпространителите. Намерени и конфискувани са над 200 кг растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. По данни на специалисти, пазарната стойност на дрогата, разпределена на дози, би достигнала към 6 млн. лева В хода на извършените беседи със арестуваните е открито, че те са построили мрежа за разпространяване на наркотични субстанции най-вече измежду възпитаници от двете общини.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за владеене и разпространяване на наркотични субстанции, а работата по документирането му продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Велико Търново.   
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР