Действителността на статуквото до толкова ни е деформирала, че политическата

...
Действителността на статуквото до толкова ни е деформирала, че политическата
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Трифонов си е въобразил, че е мутра и е решил да респектира хората

" Действителността на статуквото до толкоз ни е деформирала, че политическата ни класа изпада в всекидневен алогизъм! Не, не приказвам за Борисов и ГЕРБ, те са артикул, не причина! ", това написа проверяващият публицист от уеб страницата bird.bg Димитър Стоянов в профила си във Facebook.

" Онзи субект Трифонов си е въобразил, че е мутра и е решил да респектира хората, които изобличават неуспелия му кандидат-вътрешен министър! Не можа да събере даже несъвършен, само че допустим екип, а чака да завоюва изборите? ", чуди се журналистът.

" От друга страна Христо Иванов чака електоратът на ГЕРБ да отхвърли Борисов и да го поддържа в отстраняването на Гешефт? Излишно е да наблягам, че посредством единствено и само на последния Борисов не е обвиняем да вземем за пример!

От трета страна Корни се държи като избавител на нацията, а в действителност даже левите не я разпознават като своя. Дето се вика, те в селото не я желаят, тя за поповата къща пита! ", разяснява Стоянов.

Боже, нека Европейската прокуратура се самосезира по сигнал против Борисов и Пеевски, тъй като сме изгубени! Естествено, това не е решение, но каква друга разтуха имаме?

" Каквото ни е обществото, такива са ни политиците, такова ни е правораздаването и публицистиката! Ние сме нация от лунатици, егоцентрици и корумпета! ", завърша коментара си Димитър Стоянов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР