Действащият световен шампион Франция и сензацията на Мондиал 2022 Мароко

...
Действащият световен шампион Франция и сензацията на Мондиал 2022 Мароко
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Франция - Мароко, съставите

Действащият международен първенец Франция и сензацията на Мондиал 2022 Мароко се изправят един против различен във втория полуфинал от Световното състезание. Двубоят на стадион „ Ал Байт “ е с начален час 21:00 и ще може да го наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT 3, DIEMA SPORT 3 4К, както и на Gong.bg .

“Петлите “ влизат в срещата като безспорен любимец. На четвъртфиналите те отстраниха европейския вицешампион Англия след доста сложна победа с 2:1, пристигнала след гол десетина минути преди края на Оливие Жиру. „ Трите лъва “ седяха доста добре в огромна част от мача, само че опитът и класата на „ сините “ си проличаха и те продължиха пътя си към трета Световна купа.

Добрата вест за селекционера на отбора Дидие Дешан е, че той съвсем несъмнено няма да има отсъстващи футболисти. Адриен Рабио и Дайо Упамекано са с леки вирусни признаци, само че не се чака да имат проблеми със започването на срещата.

„ Атласките лъвове “ влизат като новобранец в полуфиналния конфликт, само че това за тях не е нова роля. Те бяха такива и против Испания, и против Португалия, а в този момент и двете иберийски страни са вкъщи, като даже не съумяха да вкарат във вратата на северноафриканците.

Селекционерът Уалид Реграги, който към този момент е със статут на народен воин има кадрови проблми, с които ще би трябвало да се оправя. Почти цялата мароканска отбрана е под въпрос, включително Найеф Агер и Нусаир Мазрауи, които изпуснаха дуела с Протугалия на 1/4-финалите. Съмнения има и към здравословното положение на Ромай Сайс, само че е допустимо най-малко двама от тримата да бъдат вдигнати за мача с Франция, като по-големи шансове наподобява имат двамата централни бранители. Наказан е Уалид Кедира.

Ето и съставите на двата отбора:

Франция : Лорис, Дембеле, Фофана, Жиру, Гризман, Мбапе, Ернандес, Конате, Кунде, Чуамени, Варан;

Мароко : Буну, Амрабат, Буфал, Агер, Ен-Несири, Ел Ямик, Унахи, Мазрауи, Хакими, Саис, Зиеш;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР