Действащият шампион на България по волейбол за мъже - ВК

...
Действащият шампион на България по волейбол за мъже - ВК
Коментари Харесай

Волейболният Нефтохимик загрява за Суперкупата с турнир в Стара Загора

Действащият първенец на България по волейбол за мъже - ВК Нефтохмик 2010, ще загрее за Суперкупата на България с шампионат, оповестиха от бургарския клуб.

Избраниците на Атанас Петров ще срещнат Дея Спорт, Хебър и домакина Берое в Стара Загора сред 21 и 23 септември (четвъртък-събота).

Мачовете би трябвало да се проведат в старозагорската зала " Иван Вазов ".

Другият бургаски отбор и пазарджикли също взимат присъединяване в шампионата за първия трофей за сезона - Суперкупата. Мачовете за наградата са на 14 и 15 октомври, като срещите са в бургаската зала " Младост ".
 Спонсор продължава поддръжката си за волейболния Нефтохимик
Спонсор продължава поддръжката си за волейболния Нефтохимик

ЛУКОЙЛ ще продължи да влага средства в спорта

Нефтохимик ще срещне в единия полуфинал Левски, а в другия един против различен се изправят тъкмо Дея спорт и Хебър.

" Нефтохимик към момента е без пакистанския диагонал Мурад Хан, който поради задължения с националния си тим ще дойде в Бургас на 2 октомври, и либерото Симеон Добрев, трениращ с държавния отбор на България за олимпийската подготовка в Китай. Добрев би трябвало да се прибере в България на 9 октомври.

ВК Нефтохимик 2010 припомня на последователите си, че могат да си закупят Сребърни ВИП карти за сезон 2023/2024. Местата са на 7 и 8 ред в бранш А, зад ВИП ложа А, както и за ВИП ложа В в бранш Д (на сцената) в зала " Младост ". Цената е 160 лева

Картите влизат в действие след Суперкупата на България. Притежателят на Сребърните ВИП карти употребява 10% отстъпка при извършване на покупки на фенски продукти. Контакт за поръчка и закупуване: 0878767487, Владимира Воденичарова, клубен офис на ВК Нефтохимик 2010 ", написаха бургазлии.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР