Действащият президент на Русия Владимир Путин пристигна на концерта, посветен

...
Действащият президент на Русия Владимир Путин пристигна на концерта, посветен
Коментари Харесай

Ето първите думи на Путин след победата на изборите

Действащият президент на Русия Владимир Путин дойде на концерта, отдаден на присъединението на Крим към Русия. Той излезе на сцената и благодари на поддръжниците си за поддръжката на изборите.

„ Благодаря ви за огромната поддръжка. Искам да се обърна към тези, които през днешния ден се събраха в Москва, и към нашите поддръжници в цялата страна: благодаря ви доста за резултата ”, сподели президентът.

Путин акцентира, че в резултатите вижда доверие и вяра за развиване на страната и прикани за предпазване на единственото, добавя Блиц.

Президентът сподели още, че в хода на работата си счита да продължи да се управлява от мисли за бъдещето на Русия. " И действайки по този метод, със сигурност сме обречени на триумф ", означи той. 

По данни на ЦИК, при  обработени 40,01% от изборните протоколи, Путин води безапелационно на изборите със 74,22% от гласовете.  Втори с 14,03% % е претендентът на комунистическата партия Павел Грудинин, ултранационалистът Владимир Жириновски е трети с 6,51 %, Ксения Собчак от партия “Гражданска самодейност ” е четвърта с 1,41 % пред Григорий Явлински от демократичната опозиционна партия “Яблоко ” с 0,80 %, Максим Сурайкин от партия “Комунистите на Русия ” с 0,64 % и Сергей Бабурин от партия “Руски обществен съюз ” и Борис Титов от Партия на растежа с по 0,63 %. 
 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР