Действащият министър на отбраната на САЩ Патрик Шанахан съобщи, че

...
Действащият министър на отбраната на САЩ Патрик Шанахан съобщи, че
Коментари Харесай

Пентагонът следва върховенството на закона, не търси конфликт с Китай

Действащият министър на защитата на Съединени американски щати Патрик Шанахан заяви, че не вижда нужда от възобновяване на огромните взаимни военни учения сред Съединени американски щати и Южна Корея .

Пентагонът следва върховенството на закона и не търси спор с Китай , а по отношение на доказателства и класифицирана информация за Иран е нужно още време , изясни той пред кореспонденти.

" Искам да приказвам за нашата подготвеност и да подсигуряваме нещата, които би трябвало да създадем, за да бъдем готови, в случай че дипломацията не успее ... само че съм убеден, че имаме готовността, от която се нуждаем ", изясни Шанахан по отношение на Северна Корея и ученията с Южна Корея.
 Белият дом извел кораба
Белият дом извел кораба " Маккейн " от японско пристанище, надалеч от погледа на Тръмп

Моряци получили ден отпуск, а останалите носели шапки без лого

Пентагонът укори Белия дом за настояването да бъде прикрито името на починалия сенатор Джон Маккейн от погледа на президента, с цел да не се разстрои Тръмп по време на посещаване в американска военноморска база в Япония.

Шанахан акцентира, че " няма място за политизиране на военните ".

Министерството на защитата добавя, че Шанахан не е знаел за първичната молба на Белия дом .
 Пентагонът: Милитаризацията на Китай в Южнокитайско море е прекомерна
Пентагонът: Милитаризацията на Китай в Южнокитайско море е прекомерна

Той означи, че в събота ще обърне внимание на неприятното държание на Китай в тирада

На въпрос дали Съединени американски щати се отхвърля от използването на мощ за отбрана на Тайван и подготвени ли са Съединени американски щати за война , Шанахан изясни: " Е, мисля, че в речта си бях в действителност явен. Не става дума за спор, а за, знаете ли, следване на върховенството на закона . Не - не говорихме за Тайван. Взаимодействието ми - с военачалник Уей (б.р. министъра на защитата на Китай - Уей Фенгхе) бе, по какъв начин да установим повече взаимоотношение сред военните ".

Шанахан е запитан и разкрита класифицираната информация най-малко за Иран , " тъй като ние - ние към момента желаеме да забележим доказателства . Все още не виждаме нищо такова ".

" Не, не, знам. Може да отнеме известно време ", изясни министърът на защитата на Съединени американски щати и прекъсна въпросите.
 Иран е подготвен да договаря, в случай че
Иран е подготвен да договаря, в случай че " врагът се върне към естествените условия "

В противоположен случай, Иран остава без избор, с изключение на да се съпротивлява
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР