Дейностите по изграждането на автомагистрала „Хемус“ в отсечката между Боаза

...
Дейностите по изграждането на автомагистрала „Хемус“ в отсечката между Боаза
Коментари Харесай

АПИ: Строежът на АМ Хемус между Боаза и пътя Плевен - Ловеч не е спиран

Дейностите по построяването на автомагистрала „ Хемус “ в правата сред Боаза и пресичането с пътя Плевен - Ловеч не са спирани. Това оповестиха за БНР от Агенция "Пътна инфраструктура " на въпрос на „ Хоризонт “ спряно ли е построяването на сектора, откакто постъпи сигнал да проверим за какво няма нито служащи, нито техника по трасето.

Извършват се подготвителни и организационни действия, нужни за строително-инвестиционния развой, прибавят от Пътната организация.

При неподходящи метеорологични условия и преовлажняване на земната основа в обособени сектори се позволява прекъсване на работата до осушаване на терена, с цел да се спазят софтуерните процеси за всеки тип строително-монтажна активност.

Същевременно служебният министър на районното развиване Виолета Комитова разгласи, че ведомството дължи 600 милиона лв. на компании за строително-монтажни действия.

Тя обаче посочи пред "Нова телевизия ", че тези пари ще се изплатят единствено след инспекция на място дали всичко по контракт е изпълнено.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР