Дейна Уайт твърди, че големите звезди в UFC правят луди

...
Дейна Уайт твърди, че големите звезди в UFC правят луди
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Звездите ни правят луди пари в UFC

Дейна Уайт твърди, че огромните звезди в UFC вършат луди пари. През годините има много бойци, които не са удовлетворени от заплатите си в най-голямата ММА организация и споделят, че би трябвало да работят странично, с цел да финансират подготвителните си лагери. Доста хора подлагат на критика организацията, която сякаш е най-голяма, а не заплаща положителни пари на тези, които се бият под нейния банер.

Преди години имаше войник, който се оплака, че UFC не му платили колата за спешна помощ и трябвало той да си я заплаща. Сега обаче президента на организацията реши да поговори за приходите на златните си кокошки и показа, че най-големите звезди под техния банер взимат луди пари. Ето какво сподели още Дейна за парите, които се вършат в UFC:

" Мисля, че доста хора ще бъдат шокирани, в случай че схванат какви пари вършат звездите в UFC. Нашите звезди изкарват луди пари. Никога не приказвам за тези неща. Нашите бойци знаят какви пари взимат. Когато става въпрос за бойци като Хабиб и Макгрегър, които имат зад себе си цели страни и религии, то цифрите им са големи. Ако видите какви пари дават на дамите в другите спортове спрямо мъжете и след това погледнете какви пари взима Аманда Нунес, ще се впечатлите. Мисля, че 2019 година беше най-голяма в историята ни и нямам самообладание за 2020 година. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР