Дейна Уайт планира да се срещне с Хабиб Нурмагомедов, за

...
Дейна Уайт планира да се срещне с Хабиб Нурмагомедов, за
Коментари Харесай

Дейна Уайт ще се среща с Хабиб, за да обсъдят бъдещето на категорията

Дейна Уайт възнамерява да се срещне с Хабиб Нурмагомедов, с цел да обсъдят неговото бъдеще в организацията. В края на предишния месец Хабиб отбрани купата си с победа над Джъстин Гейджи и разгласи, че се отдръпва от ММА. Президента на UFC реши да остави Нурмагомедов първенец, тъй като има вяра, че той ще се върне, с цел да търси 29-0 в клетката.

В последните дни обаче Хабиб не стопира да приказва, че е завършил с бойните спортове и в никакъв случай повече няма да се бие, тъй като няма какво да реализира. Непобедения първенец възнамерява да се отдаде на обучение и животни, а Уайт желае безапелационен отговор, с цел да му вземе купата. Пред медиите след UFC 255 Уайт разкри, че скоро ще има среща с Хабиб, на която всичко ще стане ясно.

Dana White on the status of the lightweight belt: " I'm giving Khabib some time to think this over, and he and I are going to get together and meet soon, so we'll talk. "
— Shaheen Al-Shatti (@shaunalshatti) “Давам малко време на Хабиб Нурмагомедов, с цел да обмисли нещата. Двамата ще се срещнем доста скоро, с цел да говорим”, съобщи Дейна Уайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР