Деймиън Грийн – ръководител на канцеларията на британското правителство и

...
Деймиън Грийн – ръководител на канцеларията на британското правителство и
Коментари Харесай

Оставка на заместника на Мей заради „екстремно” порно

Деймиън Грийн – началник на канцеларията на английското държавно управление и заместител на премиера Тереза Мей подаде оставка поради течащото против него сега следствие на непочтено държание и владеене на "екстремно " порнографско наличие.

Секс свадите, раздрусали Средновековна Европа

Първият обществен секс скандал в историята

Зам.-предстедателят на английския парламент протегнал ръка полово над 7 мъже

То било открито през 2008 година на компютъра му в Камарата на общините. Той сервира и извиненията си към журналистката от "Таймс " Кейт Малтбай, която предишния месец го упрекна в полов тормоз, въпреки и да не призна за дейностите си.

"Ясно ми е, че трябваше да бъда по-конкретен в медийните си изказвания по отношение на диалозите на полицията с юристите ми през 2008 година по отношение на порнографията на компютрите ми и повторното им свързване с мен през 2013. Извинявам се, че изявленията ми бяха подвеждащи. Неоправданите ми и надълбоко нараняващи обвинявания, бяха неприятни както за мен, по този начин и за фамилията ми, само че е вярно те да бъдат разследвани от полицията "

По-рано Грийн бе направил две обществени изказвания по отношение на повдигнатите против него обвинявания, на 4 и 11 ноември, които през днешния ден Тереза Мей дефинира като неточни и подвеждащи.

"Това нарушава седем правилото на обществения живот, както и нарушение на министерския кодекс ", разгласи Мей в писмото си, с което одобри оставката на Грийн. В него тя благодари на Грийн за положителната взаимна работа и съобщи, че "с горест се принуждава да изиска оставката му ".

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР