Деян Петков влиза на мястото на новия шеф на тотото

...
Деян Петков влиза на мястото на новия шеф на тотото
Коментари Харесай

Новият депутат от ИТН в парламента - IT специалист, който нарича Кирил Петков манипулатор

Деян Петков влиза на мястото на новия началник на тотото
IT експертът и преподавател Деян Петков се закле като народен представител от „ ИТН “, откакто в сряда Народно събрание напусна Александър Тодоров, който е номиниран за изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор.

33-годишният Петков е депутат от Плевенския регион, общински координатор на партията и четвърти в листата. 

Петков направи усещане със собствен пост във Facebook в границите на последната предизборна акция.

С него той разгласи съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ и понастоящем министър председател Кирил Петков за манипулатор и причинител на закононарушение.

 

Коментар във Facebook на Деян Петков, общински координатор на “Има подобен народ ” в Плевен:

Приятели,

Наричам ви по този начин, тъй като първо по този начин ви усещам и второ, тъй като в моят профил 98% от вас познавам персонално. Респективно и вие ме познавате персонално. Мисля, че имате наблюдения върху мен и знаете, че не изпитвам завист и злоба към никого. Не помня да съм изпитвал тези усеща през живота си. Явно по този начин съм роден и съм благополучен от този факт. Самоопределям се като благополучен човек и желая всички към мен да бъдат такива.  Чувствам се добре в своите 192 см и 130 кг и желая всички да се усещат добре в кожата си.

Казвам всички тези нещата, с цел да стане ясно, че нямам нищо персонално срещу Кирил Петков и нямам нищо персонално срещу който и да е човек. Харесвам усмихнати хора. Позитивни хора. Харесвам хора с американския жанр на работа, с американското “mentality ” (начин на мислене). Хора, които имат вяра, че би трябвало да си най-работещият в стаята, с цел да успееш. За страдание не мисля, че Кирил Петков е откровен и мисля, че въобще не дава отговор на американската фантазия и на съумелия човек там.  В Щатите хората назовават персони като Кирил Петков с жаргонният израз “wanna be ”. В превод: човек който желае да бъде подобен за какъвто се показва, само че в действителност не е . В България ги назоваваме с голям брой жаргонни изрази, само че най-мекият, който мога да употребявам е манипулатори.

Този човек, който се показва за ученик на Харвард и има искания за това, че е образован и образован мъж просто  НЯМА КАК да ме убеди и да ми „ продаде ” концепцията, че не е знаел какво се случва когато е писал декларациите си с погрешно наличие.  Фактът, че подвига табела с наспис „ Аз съм Кирил Петков и не ме е боязън! ” не провокира в мен екстаз, а мощно обезпокоение. Фактът, че не съжалява за постъпката си също е мощно стеснителен. Колегите, които са специалисти в правната област цитираха към този момент членовете от Наказателен кодекс и квалифицираните сформира на закононарушението, което е направил. Аз няма да встъпвам в тази тема. Искам да насоча вниманието ви в друга посока.

 Съединените Американски Щати и Канада са правови страни. България също е правова страна, членка на Европейски Съюз. Имам няколко въпроса към вас:

1. Ако Кирил Петков беше направил нарушавания на главния закон на Съединени американски щати или Канада, щеше ли да бъде съден или най-малко глобен за дейностите си съгласно вас?

2. Кирил Петков щеше ли да си разреши да направи това нарушаване в Съединени американски щати или Канада?

3. Защо медиите се пробват по всевъзможен метод да оневинят постъпката му като канят татко му и преобразяват Цветанка Ризова в ролята на Опра Уинфри, която единствено не се беше разплакала от Холивудската история господин Петков старши?

4. Кой има интерес от това Кирил Петков да бъде промотиран дотам, че да се появява в рекламата на всеки клип в ютюб?

5. Ако народен представител от която и да е друга партия направи сходна невиждана неточност дали медиите щяха да бъдат толкоз снизходителни?

6. Защо сме склонни да имаме вяра на усмихнати неистини в сравнение с сериозните истини?

7. Обичаме ли да ни лъжат? А може би обичаме да ни продават фантазии?

8. Как ще ги стигнем американците / канадците?

9. Уважаеми фенове, спите ли?

Истината не е въпрос на позиция, а въпрос на обективно изясняване на условия и тя е такава, каквато я е описал Конституционният Съд. Тя не е въпрос на усеща и мисли. Тя е такава каквато е. Съжалявам.

Искрено ваш,

Деян Петков. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР