Деян Донков е забравил почти напълно вкуса на уискито. Театралната

...
Деян Донков е забравил почти напълно вкуса на уискито. Театралната
Коментари Харесай

Деян Донков спря алкохола заради сина си

Деян Донков е не запомнил съвсем изцяло усета на уискито. Театралната звезда не близва от месеци високоградусови питиета и се пробва да се храни единствено здравословно. Донков понижи фрапантно сладките изкушения, тестените храни и месото, а ги заменил със зеленчуци и варива.

„ Никой не знае какво го е прихванало, само че е доста прецизен в своя фиктивен режим. Може би е тъй като се изявява гол в Калигула и се бои да не напълнее, в случай че яде каквото изиска, само че се държи извънредно необичайно за всички”, одумват го с нескрита подигравка сътрудници.

Според тях смяната се дължала на все по-напредващата му възраст. Актьорът се боял, че скоро влиза в критическата, а синът му Христо е още е напълно дребен. С всяка последваща година разликата по сред им щяла да става все по-очевидна, а тези мисли тежали на артиста.

Не желал съучениците на детето му да го подиграват и решил да се вземе в ръце. Понеже точно алкохола, недоспиването и неприятната храна най-вече състарявали, той решил да си обърне внимание.

Най-изненадващо за околните на звездата било, че Деян като безгрижник в никакъв случай не бил по режимите. Вечеринките, срещите с другари непроменяемо минавали около отрупани софри с тънки мезета и мощни напитки и смяната му изглеждала изненадваща.

Донков обаче имал на своя страна най-голяма поддръжка – половинката си Радина Кърджилова. Актрисата доста се радвала на смяната на мъжа си и го нахъсвала да не се отхвърля от решението си да води по-здравословен живот. Самата тя се пробвала от години да направи такава смяна вкъщи, само че не ѝ се получавало да насилва обичания си.

Преди време към Деян се зашумя, че е намерил нова любимка на сърцето си в лицето на своя колежка от Народния спектакъл. За негова държанка бе спрягана актрисата Елена Петрова, съименничка на звездата от Козият рог от неговата натрупа в постановката Калигула.

Тогава двамата с Радина отхвърлиха да разясняват слуховете за невярност, само че актрисата съвсем се поболя от ревнивост. Тя отслабна толкоз доста, че тормози извънредно семейство и другари с типа си.

„ Явно всичко се е уталожило, тъй като в този момент двамата съпрузи са щастливи и са на море. Кризата посред им е минала и са като влюбени гълъбчета. Деян се е подмладил доста, а Радина непрекъснато подскача към сина им Христо и излъчва спокойствие”, издават близки до актьорското семейство.

От в този момент обаче те залагат, че режимлийският живот на Донков няма да е безконечен и скоро нещо ще го пречупи. По думите им той доста пъти обещавал, че ще се стегне и ще се откаже от всевъзможни телесни изкушения, само че те постоянно го надвивали.

Деян обаче не се самоизмъчвал поради слабите си ангели, а си намирал опрощение. Оправдавал се с това, че в случай че всичко хубаво се забрани, то към този момент нямало никакъв смисъл да се живее подобен живот. За това и провинения оттук насетне нямало да отсъстват, само че щял да им се посвещава умерено, написа столичен седмичник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР