Деветнадесетото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, която се провежда

...
Деветнадесетото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, която се провежда
Коментари Харесай

„Българската Коледа“ озарява ефира на bTV в помощ на спешната педиатрия и интензивното лечение на деца

Деветнадесетото издание на благотворителната самодейност „ Българската Коледа “, която се организира под патронажа на президента на Република България господин Румен Радев, ще се излъчи по bTV на 25 декември от 20:00 часа.

Тази година самодейността в помощ на лекуването на най-малките е под надпис „ Дари вяра на дете в неволя “. Всички средства, събрани от донори по акцията, ще бъдат ориентирани в помощ на незабавната педиатрия и интензивното лекуване на децата в сериозно здравословно положение. Каузата си слага амбициозната цел да обезпечи нужната модерна инсталация за диагностика, лекуване и мониториране на жизненоважните параметри на нежния детски организъм. Модерната техника ще бъде дарена на отделенията по реанимация и интензивно лекуване на деца в лечебни заведения в цялата страната.

Водещи на тазгодишното издание на церемонията ще са обичаните лица от сериала по bTV „ Татковци “ - Павел Иванов и дребната Ая Алексиева. 28-годишният артист и 9-годишната му надарена партньорка играят надлежно функциите на самотния татко Тодор Балевски и неговата дребна дъщеричка Кики.

В благотворителния концерт ще се включат и цяло съзвездие от обичани български музиканти: Графа, Веско Ешкенази, Белослава, Дони и Нети, Фондацията, Дара Екимова и Никола Тодоров, Тони Димитрова, Любо Киров, БТР, Росица Кирилова и група „ Жестим “ и други.

В празничния театър точно на Коледа феновете ще се насладят и на осъществяванията на детска вокална група „ Бон-Бон “, частно музикално учебно заведение „ Voice Academy “, Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, които ще показват България на Детската Евровизия с песента „ Гласът на любовта “, детска вокална група „ Нови гласове “ от град Търговище, Национално учебно заведение за танцово изкуство и учениците от Първа британска гимназия със своя съвременен танц и мажоретки.

В празничния концерт се включи и победителката от „ Гласът на България “ Петя Панева, която ще изпее националната ария „ Я, изгрей, изгрей “.

Гледайте благотворителния концерт на „ Българската Коледа “ на 25.12.2020 от 20:00 часа по bTV, онлайн на, и на VOYO. Слушайте концерта и по.

Всички искащи да поддържат самодейността, могат да се включат и в благотворителния базар „ Дом на идеите “, който ще се организира в парк-театър Борисова градина този уикенд (18 и 19 декември). bTV Media Group също ще взе участие със собствен благотворителен щанд, а всички доходи ще бъдат дарени в интерес на „ Българската Коледа “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР