Деветнадесет годишната Ирена Атанасова Иванова е новата Мис Созопол. Лентата

...
Деветнадесет годишната Ирена Атанасова Иванова е новата Мис Созопол. Лентата
Коментари Харесай

Сексапилна гимнастичка стана "Мис Созопол 2019" СНИМКИ

Деветнадесет годишната Ирена Атанасова Иванова е новата Мис Созопол. Лентата и короната и бяха връчени от специфичната гостенка на състезанието Мис Китай Роузи Джу Син и миналогодишната победителка Ива Димитрова. Ирена е висока 175 см и е с ограничения 85/68/92.

От години се занимава с художествена гимнастика, на което се дължи и съвършената й фигура, а тази година ще е студентка в Икономическия Университет във Варна - компетентност Аграрен бизнес.


Церемонията, която конкурираше по искра и организация международните състезания, се състоя в туристически обект номер 1 на България Замъка "Влюбен във вятъра " в Равадиново. На награждаването участваха над 200 души. Подгласнички на Ирена станаха 18-годишната Ралица Ненова, Магдалена Спиртова и Александра Загорчева и двете на 16 години.


Лентите и короните на победителките бяха връчени от Теодора Мудева - Мис България 2018, носителките на купата Мисис България Станислава Андреева и Ива Гергериева, носителките на купата Мисис Баба - Дони Чачова и Стефи Стаменова, носителките на купата Мисис Бургас Мая Великова и Ирена Бадалова.


Лице на публиката стана 17-годишната Росица Джамбазова, лентата й връчи Кралицата на Бургас Михаелла Едрева. Освен това Ирена Иванова стана лице и на Прайм Естетик Център и виновността на хай-лайфа Верано Азур.


Лице на Замъка в Равадиново, на стилната къща Киара модерно и на палтата "Tampa leather and fur " стана първата подгласничка Ралица Ненова.


Лице на дизайнера Стоян Радичев, с чиито приказни рокли дефилираха участничките в трети тур, стана българо-американката Уенди Маклейн (20 год.)
Водеща на спектакъла бяха оперната и джаз прима Весела Нейнски, която се оказа носителка на първата купа Мис Созопол през далечната 1994 година.


Освен това звездата от ВИП Брадър изви благ глас по време на туровете. Неин сътрудник като водещ беше емблематичния за бургаска област публицист Красимир Калудов.


За положителното въодушевление на гостите се погрижи още хаус-вокалистката Нелитa, както и Теодора Мудева и Коста Грунов, които са първенци по спортни танци.


Това бе и подарък от Мис България по случай рождения и ден за гостите на състезанието, а Мис Китай Роузи Джу Син и сервира торта и я засипа с целувки.
За положителния външен тип на участничките се погрижиха коафьорите от “ВИП студио” - Christian of Roma и топ гримьорката Рени Радева.


Всички девойки получиха дарове от Верано Азур и Кристиян оф Рома. Режисьор и сценарист на спектакъла бе тв водещата Нина Хамилтън, а уредник - Ваня Маринова, представител на ИнтерМоделс за Бургаска област.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР