Деветкратният световен шампион Себастиан Льоб от отбора на "Bahrain Raid

...
Деветкратният световен шампион Себастиан Льоб от отбора на "Bahrain Raid
Коментари Харесай

Деветкратният световен шампион Себастиан Льоб отпадна от рали Дакар

Деветкратният международен първенец Себастиан Льоб от тима на "Bahrain Raid Xtreme " беше заставен да се отдръпна от рали "Дакар ", оповестяват от отбора.

По време на седмия стадий камиона по поддръжката, пренасящ елементи за транспортните средства на тимовете, повреди задната ос и не съумя да доближи финалната линия, с цел да обезпечи аварийни гуми и елементи. Беше взето решение за даване на по-голямата част от наличните аварийни гуми на испанския водач на тима Хуан Нани Рома.

По време на осмия стадий през днешния ден 46-годишният Льоб спука две гуми и защото нямаше аварийни беше заставен да се отдръпна. Льоб взе участие на рали "Дакар " за пети път в кариерата си. Той има две отказвания от конкуренцията през 2016 и 2018 година, приключи на второ място през 2017-а и на трето място през 2019 година.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР