Деветгодишно дете е пострадало при катастрофата, която затвори магистрала Хемус

...
Деветгодишно дете е пострадало при катастрофата, която затвори магистрала Хемус
Коментари Харесай

Току що съобщиха! При катастрофата на Хемус е пострадало малкото

Деветгодишно дете е потърпевшо при злополуката, която затвори автомагистрала " Хемус " край Шумен. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, като изнесоха и детайлности по случая.

" Сигналът за произшествието е подаден в 9:12 часа през днешния ден в оперативната дежурна част на ОДМВР. Съобщено е, че на автомагистрала " Хемус ", малко след бензиностанцията край Нови пазар е зародил пътен случай. На място са ориентирани екипи на полицията, пожарната и незабавната помощ. При идване е открито, че произшествието е зародило сред лек автомобил с пернишка регистрация и товарен автомобил с варненска ", съобщи " Канал 3 ".

По първична информация лидерът на лекия автомобил, който е пътувал в посока към Шумен е застигнал товарния автомобил и се е блъснал в задната му част. В резултат на удара товарният автомобил се е преобърнал на пътя.

В МБАЛ - Шумен за обзор е откарано 9-годишно дете, което е пътувало в лекия автомобил. Детето е с травма на главата, контактно. Извършват му се проучвания в болничното заведение.

Водачите и на двата автомобила са правоспособни, тествани са за алкохол, съществуване не е регистрирано. Работата по изясняване на аргументите довели до случая продължава, на място се прави оглед. Движението се пренасочва по пътя Русе - Варна. Водачите да карат с рационална скорост, приканват от Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР