Деветгодишно американче кандидатства за длъжността планетарен защитник в НАСА. Той

...
Деветгодишно американче кандидатства за длъжността планетарен защитник в НАСА. Той
Коментари Харесай

9-годишен кандидатства за защитник на планетата в НАСА

Деветгодишно американче кандидатства за длъжността планетарен бранител в НАСА.

Той е пуснал кандидатурата си на обявата на НАСА за заемане на вакантното място за специалист-физик с годишна заплата от 124 хиляди до 187 хиляди $ годишно.

Името ми е Джак Дейвис и бих желал за подам заявката си за заемане на длъжността бранител на планетата. Аз съм единствено на 9 години, само че смятам, че съм кадърен за тази работа, цитира телевизионния канал Fox News думи от писмото на американчето.

Джак е изложил и причини в интерес на кандидатурата си - " Моята сестра твърди, че съм от друга планета, а и аз на процедура съм изгледал всички филми за космоса и извънземните. " Джак добавя също, че е изгледал шоуто " Марвел ", както и че има намерение да изгледа кино лентата " Мъже в черно ".

" Аз съм млад, по тази причина и с лекост мога да се науча да мисля като извънземните ", добавя Джак.

 НАСА си търси офицер по планетарна отбрана
НАСА си търси офицер по планетарна отбрана

Обявата е единствено за американски жители

Директорът на НАСА Дейвид Грийн сметнал за добре да отговори персонално на кандидатурата на младия кандидат-учен.
" Ние непрекъснато търсим начинаещи учени и инженери, тъй че се надявам, че ти ще учиш прилежно и ще успееш в учебно заведение. Надявам се и един прелестен ден да се срещнем с теб в НАСА ", показва Грийн.

Припомняме, НАСА разгласява публикация за щатния пост в организацията " офицер за планетарна отбрана " преди няколко дни.

Кандидатите също по този начин би трябвало да имат висше обучение по математика и физически науки.

Работата на планетарния офицер е да пази планетата Земя от вероятно замърсяване с материали, които могат да се пренесат на Земята при завръщането на галактическите задачи на НАСА.

Служителят ще би трябвало да следи всички излитащи и кацащи галактически задачи да не изнасят или внасят разнообразни по тип микроби и други типове частици.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР