Девет души бяха задържани при мащабна полицейска операция срещу битовата

...
Девет души бяха задържани при мащабна полицейска операция срещу битовата
Коментари Харесай

Мащабна ацакция срещу престъпността в Пазарджишко

Девет души бяха арестувани при огромна полицейска интервенция против битовата престъпност и пътните нарушавания в Пазарджишка област.  Установени са общо 23 закононарушения.
Прочетете още
В акцията са взели участие чиновници от отдели и браншове в ОДМВР-Пазарджик, полицейските ръководства в Пазарджик, Септември, Панагюрище, Пещера и Велинград и няколко екипа на жандармерията в Пловдив. 

По време на оперияцията са осъществени инспекции на 925 индивида, 992 моторни транспортни средства, 46 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 43 акта и 160 фиша. 

Полицаите са открили причинителите на 3 домови обири, две обири от търговски обекти. Засечени са двама души с марихуана и четирима, пренасящи в себе си синтетичен канабиноид. 

Засечен е мъж извършващ нерегламентиран транспорт на пасажери с лека кола. При инспекция в магазин е открита търговия със артикули носещи логото на известни търговски марки. Иззети са общо 111 продукта. 

Два са случаите на предпазване на нелегално добита дървесина в частни парцели, саобщиват още от полицията в Пазарджик. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР