Девет души бяха спасени от удавяне благодарение на смелите действия

...
Девет души бяха спасени от удавяне благодарение на смелите действия
Коментари Харесай

Уникално! Спасиха давещо се семейство с жива верига

Девет души бяха избавени от удавяне с помощта на смелите дейности на други плажуващи, основали човешка верига, заяви Sky News.

Събитията са станали на плаж в Панама Сити, щата Флорида. Робърта Ърсри, нейният брачен партньор, майка, племенници и синове са влезнали във водата, само че са се озовали на 90 метра от брега, без да осъзнават.

Океанското течение ги издърпало на огромно разстояние от брега. Плажуващи са видели, че фамилията има усложнения да излезе от водата и в случай че не бъде оказана помощ, то хората ще се удавят.

80 души сътвориха жива верига, с цел да извадят давещите се. Свидетели разкриха, че даже хора, които не могат да плуват, са взели присъединяване в избавителната задача.

„ Невероятно беше да видя хора от друга раса и пол да се заловен, без да се замислят. Хора, които дори не се познаваха, взеха решение да оказват помощ на давещите се “, разкри свидетелка на събитията.

Жена снима с телефона си избавителната интервенция и качи фотоси в обществената мрежа Facebook. И деветимата в неволя бяха извадени на брега. Няма потърпевши хора.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР