Дева Разочарованията в любовните ви отношения ви идват в повече.

...
Дева Разочарованията в любовните ви отношения ви идват в повече.
Коментари Харесай

Зодиите с ново гадже през ДЕКЕМВРИ

Дева
Разочарованията в любовните ви връзки ви идват допълнително. Тежко е да останеш неразбираем, да си добър и деликатен, а насреща да не ти отвръщат със същото и да не правят оценка качествата ти. Краят на всяка връзка е сложен, само че всичко се поправя с нова свежа обич и човек, който ще ви върне вярата във връзките. Хубавото е, че най-топлият в прочувствен проект месец ще ви сервира тази опция. Ще се запознаете с доста забавна персона, която безусловно ще обсеби мислите ви.

Козирог
За доста самотни представители на тази зодия е допустимо да изградят основите на доживотни връзки, освен това без даже да допускат, че вършат точно това. Вашата по-мъдра и улегнала позиция в съпоставяне със остарялото ви бурно „ аз “ през отминалите години ще притегли съществени и постоянни представители на противоположния пол.
Стрелец
Мислите си, че това е в действителност отегчителен и скучен месец, нали? Не ви се е случвало през декември да оставате без проекти, само че ето, че пристигнаха и такива времена. Втората половина на декември може да бъде по-малко просперираща във връзка с персоналния живот, колкото и да не ви се има вяра. Нужни ще са схващане и самообладание, тъй че от дребна искра да не пламне огромен пламък.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР