Детството е магия! Време за свободни игри, изследване, любопитство и

...
Детството е магия! Време за свободни игри, изследване, любопитство и
Коментари Харесай

Не се страхувай от големите изненади: Играй и спечели с Pampers Pants

Детството е магия! Време за свободни игри, проучване, любознание и хиляди въпроси. Време, изпълнено със смях, наслада и безкрайна обич. Време с значимо въздействие върху нашия живот и този на децата ни.

Безспорно упованието на деня, когато ще се роди дребното дребосъче, е най-вълнуващият и прочувствен миг за всеки родител. Всяка мама знае, че фамилните тренировки стартират още през първите няколко месеца от живота на бебчето – и най-много, когато интервалът на промяната на памперса изисква освен време, само че и здрави нерви.

Да бъдем откровени – знаем, че тези сладки същества, цялостни с неизчерпаема сила, просто не желаят да стоят на едно място, когато им сменяш памперса. Плачат, подвигат олелия и да - много постоянно се пробват да се измъкнат и да изпълзят нанякъде, единствено и единствено, с цел да не ги подлагаме на това " мъчение ". Всяка мама и всеки баща са наясно, че промяната на памперса е цялостен един обред, по време на който изграждаме връзка със своето мъниче, научаваме нови неща за него, разбираме какво го нервира и какво му харесва, учим го, че е в сигурност. Но точно тази промяна на пелената може да се трансформира в същинска битка сред родител и мъниче... Защото, каквото и да си приказваме, огромна част от дребните сладури не ги интересува, че гащичките им са цялостни и е време за промяна, защото са прекомерно заети с проучването на заобикалящата ги среда. Така, " Мисията невъзможна: Епизод следващ от деня " стартира отначало и единственото, което ти се желае в този момент е просто да го хванеш за няколко секудни, да го накараш да " миряса " и да смениш гащичките с нови.

Знаеш ли обаче, че колкото по-голямо става едно дете, толкоз по-панирани и ужасени са неговите родители, когато излизат на разходка? Причината е, че цели 43% от мамите и татковците в Европа се тормозят, че няма къде да сменят пелената на своето бебе, а други 37% от тях - от това пелената да не пропусне. Някои от тях (45%) признават, че най-малко няколко пъти в седмицата се случва пелената да ги изненада неприятно и всичко да излезе на открито, като при повече от половината от същите тези родители (57%) изненадата е по гръбчето… Да, животът с бебе несъмнено е много пъстър! А на него му би трябвало толкоз малко, с цел да се усеща щастливо и усмихнато от заран до вечер – мама и тате да са тук и то да усеща сигурност и отбрана.

Първи юни мина, а след него най-сетне се надяваме да се порадваме обилно и на слънчицето. С настъпването на топлото време обаче, разходките с мъниците стават все по-вълнуващи и занимателни, а всеки ден е едно ново малко премеждие. За благополучие, през днешния ден можеш да забравиш за непредвиденото протичане с новите!

Техният революционен джоб за задържане и отбрана защищава от пропускане на пелената, което значи по-малко спирания и повече време за игра и усмивки. Благодарение на 360° нагласяване, суперабсорбиращото ядро за изсъхнало чувство, усъвършенствания непряк тегел за супер бърза промяна на пелените, двойните маншети за попречване на протичането към крачетата и знака за урина новите Pampers Pants стопират " огромните изненади " и отстраняват страха от бъркоктията при пелените. Така и бебчо е изсъхнал и благополучен, а и мама и тате не са изнервени и още веднъж се усмихват!

Е, откакто ти споделихме какъв брой по-добри са новите гащички Pampers Pants за " огромните изненади ", е време да те предизвикаме да подариш на съкровището си оня комфорт и отбрана, от които то има потребност и да спечелиш страхотни дарове единствено благодарение на две доста лесни стъпки.

Като начало отгоовори на въпроса ни " Какъв % от родителите признават, че пелената на бебчето им пропуща най-малко няколко пъти седмично? ", след което се регистрирай във формата за присъединяване, поместена по-долу. Имаш време от 2.06. до 11.06., а в понеделник, 12.06., ще обявим и имената на 10 от вас, които са огромните спечелили.

А премиите са толкова примамливи - комплект гащички, с които нито едно милиметърче от меката кожа на твоето мъниче няма да остане непочистена. Всеки победител ще би трябвало да уточни и номера гащички за своето мъниче, с цел да бъде всичко тъкмо.



Пожелаваме триумф на всички, прелестно лято и доста усмивки!

Довери се на Pampers Pants и си отдъхни най-малко за момент, тъй като с тях правим светът на бебетата доста по-добър!

 

 

 
Форма за присъединяване Прочетох и одобрявам * Заявявам, че съм над 16-годишна възраст* Съгласявам се да получавам маркетингови известия от Dama.bg Прочетох и се съгласявам с и искам да получавам вести от Dama.bg*
* Задължителни полета
Изпрати
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР