Детското заболяване е неприятно преживяване за всеки един родител. Много

...
Детското заболяване е неприятно преживяване за всеки един родител. Много
Коментари Харесай

5 признака, че детето се нуждае от лекар

Детското заболяване е неприятно прекарване за всеки един родител. Много от проблемите могат да бъдат избегнати, стига признаците да бъдат разпознати в точния момент. Ето и някои значими признаци за влошено детско здраве, които не трябва да бъдат подценени.

Разрастване на бенките

Ако забележите поява на леке, което е асиметрично, неравномерно на цвят и огромно (повече от 6 милиметра) или разгръщане на съществуваща бенка по тялото, неотложно заведете вашето дете на доктор, поучава "Фрамар ".

Косопад

Вероятно източникът на този проблем се крие в тялото. Косопадът може да бъде породен от липса на витамини. За да разберете същинската причина, е най-добре да посетите доктор

Видни промени в държанието

Внезапното понижаване на апетита, проблемите със съня или обездвижването са значими аргументи, заради които би трябвало също да се обърнете към доктор.

Намален слух

Ако детето не реагира на молбите и не дава отговор, даже когато го назовавате по име, то евентуално има проблеми със слуха. Това може да се разбере благодарение на доктор.

Непрестанна жадност

Честото и видимо почтено предпочитание за консумация на вода и мляко може да бъде симптом за някои съществени болести. В този случай е належащо да посетите доктор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР