Детският отбор на ОФК “Локомотив" /Мездра/ се наложи убедително над

...
Детският отбор на ОФК “Локомотив" /Мездра/ се наложи убедително над
Коментари Харесай

Силно представяне за детските отбори на ОФК Локомотив /Мездра/

Детският тим на ОФК “Локомотив " /Мездра/ се наложи безапелационно над отбора на ФК “Любимец “ /Търнава/ със 7:3 в 14-я кръг на шампионата по футбол „ Зона Враца “. За успеха на дребните „ железничари “ способстваха: хеттрик на Александър Лазаров, Рич Емил Данов- 2 гола и с по един гол се регистрираха Тихомир Петровски и Теодор Вишински.
На 14 април от 11:30 ч. на градския стадион в Мездра възпитаниците на Иван Георгиев-Саки ще се изправят в домашен мач против тима на ФК “Кариана “ /Монтана/.
Най-малките футболисти на ОФК “Локомотив " /Мездра/, водени от треньора Цветомир Събков разгромиха отбора на ФК “Чавдар “ /Бяла Слатина/ с 13:1 в шестия кръг от шампионата на „ Футбол 7 “. Турнирът се организира на 01.04.2018г. на помощния терен на стадион „ Локомотив “ в Мездра. По този метод се реваншираха за есенната загуба с 5:2.
Точни за общинския тим бяха: Никола Маринов-4 гола, Иван Цолов - 3 гола, Стилиян Илиев и Виктор Йолов- с по 2 гола и с по един гол се разписаха Емил Данаилов и Калин Атанасов. Единственото попадение за гостите бе автоголът на аварийния вратар- Дейвид Николов.
Следващият шампионат от „ Футбол 7 “ ще се организира на 22 април в гр. Враца, където децата на ОФК “Локомотив - Мездра “ ще се изправят против водача във краткотрайното класиране ПОФК “Ботев “ /Враца/.
Мъжкият тим на ОФК “Локомотив " /Мездра/ пък отстъпи с 0:2 от ФК “Монолит “ /Манастирище/ в среща от 17-я кръг от шампионата на А „ ОФГ “ в шампионата на Зона Враца. Точни за домакините бяха Николай Методиев - Коко и Стоян Стоянов. В момента с 31т. и мач по-малко мъжкия тим се подрежда на трето място във краткотрайното класиране. Следващият дуел ще се организира на 8 април от 17:00 ч. на градския стадион в гр. Мездра. ОФК “Локомотив " /Мездра/ ще се изправи против ФК „ Ботев “ /Рогозен/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР