Детската комедия пренася зрителите в началното училище в 19:30 часаТази

...
Детската комедия пренася зрителите в началното училище в 19:30 часаТази
Коментари Харесай

Започва Войната на таралежите по Bulgaria ON AIR

Детската комедия придвижва феновете в началното учебно заведение в 19:30 часа

Тази събота и неделя, 9 и 10 март, ефирът на Bulgaria ON AIR ще започва излъчването на още една обичана на всички поредност от златната епоха на българското кино. Първа и втора серия от „ Войната на таралежите “ чака феновете пред дребния екран тъкмо в 19:30 часа.

Сюжетът придвижва феновете в начално учебно заведение, където упорит треньор избира момченца с вманиачен искра в очите, подготвени да извършват и най-абсурдните му команди. Един ден двама закъсняват и той ги изключва от тима. Започва „ войната на таралежите “ с равнодушието на възрастните. С досетливост, ловкост и помощта на единия от родителите, те съумяват да си създадат баскетболно игрище. Войната е извоювана.

„ Войната на таралежите “ е детската комедийна поредност, основана през 1978 година и се състои от 5 серии. Режисьор на продукцията е Иванка Гръбчева, а сюжетът вършат Миряна Башева и Братя Мормареви, оператор е Яцек Тодоров. Серийният филм е основан по романа на Братя Мормареви „ Войната на таралежите “. Музиката във кино лентата е композирана от Кирил Цибулка, а художник на постановката е Мария Иванова.

Не пропускайте да си припомните първите два епизода от „ Войната на таралежите “ – тази събота и неделя, 9 и 10 март, тъкмо в 19:30 часа по Bulgaria ON AIR.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР