Децата са най-важното нещо в нашия живот. Колкото и да

...
Децата са най-важното нещо в нашия живот. Колкото и да
Коментари Харесай

Няколко идеи за детски сладки и бисквити

Децата са най-важното нещо в нашия живот. Колкото и да ги обичаме обаче, от време на време ни изкарват от равновесие с техните прищявки и най-много отвращение да се хранят здравословно или по-лошият вид - изобщо да ядат. Затова тук сме подготвили няколко хрумвания за вкусни, само че в това време потребни сладки и бисквитки за деца, подобаващи както за всекидневието, по този начин и за по - специфични мотиви.

Няма дете или човек, който не обича да си похапва сладко. Дори тези от нас, които отхвърлят нуждата си от сладки храни знаят, че лъжат умишлено, защото да се употребява сладко е потребно и организма го изисква. Разбира се става въпрос за умерени количества.

Ето и нашите оферти:

Овесените ядки са храна, която не всяко дете употребява на драго сърце. Те обаче са извънредно потребни. За 100 грама овесени ядки могат да се набират към 300 калории и цели 11 грама протеини, които са по този начин значими първо, с цел да ни заситят и второ, тъй като са нужни за естественото действие на организма. Сладките, които ще Ви предложим, съдържат единствено три съставки - овесени ядки, банани и кокосови стърготини.

Бананите спомагат за заварката на бисквитите, а кокосът играе ролята на овкусител. Има два метода за изработката на това прелъщение. Единият от тях е да смесите всички съставки и да подредите в тава, а другият е първо да се смелят ядките и по-късно да се омесват с банана и кокоса. Вторият вид подсигурява по-фина текстура. Сладките се пекат в умерена фурна за към 20 минути. Няма по какъв начин да не се харесат на децата, за които са приготвени, защото въпреки всичко са сладко.

Следващото предложение е за бисквити с канела. Тук няма по какъв начин да не включите захар, само че тя може и даже е целесъобразно да бъде кафява, която е една концепция по-здравословна от кристалната. Освен канела и захар в рецептата влизат и съставки като брашно, яйца и мед. Това са по този начин наречените Коледни сладки, защото медът и канелата са главните артикули, които припомнят на този по този начин обичан на всички деца празник. След като се омеси тесто от съставките, то се разточва и се изрязва с подобаващи форми за бисквити. След като се изпекат могат да се украсят с домакински крем - пудра захар и масло, само че в този случай е целесъобразно незабавно да се употребяват.

Тези бисквити не са толкоз диетични, само че сигурно са потребни, поради това, че всички съставки в тях са нужни на подрастващия организъм.

" Сладки човечета " - те се вършат от трохи. За задачата може да употребявате останал кекс, а може и сами да си извършите със смелени овесени ядки, масло и пудра захар. Първият вид обаче е по - добър, защото по този начин няма да изхвърляте останалият кекс, а ще го превърнете в друго кулинарно изкупение. Средата на останалия кекс се натрошава на трохи и се омесва с обезсолено масло. Така се получава нещо като тесто, което би трябвало да се оформи на топчета.

За да извършите снежен човек се взима съчка за зъби или малко по-висока съчка и се вършат три топки от тестото. Хубаво се овалват в кокосови стърготини (ако те не могат да полепнат по топчетата, ги намажете с малко разтопено масло) и се забождат на клечката. Вместо кокос може да се употребява и пудра захар, само че тя прекомерно бързо ще се овлажни. За очи използвайте маково семе, за нос - късче праскова или някакъв оранжев плод, а за уста - десертна черешка. От трохите може да извършите и други фигурки като баба марта да вземем за пример или футболна топка - тук съществена роля играе Вашето въображение, от нас - единствено концепцията.

Сладки от бисквити - за тях ще са Ви нужни някакви чаени бисквити, според от това какви избира детето, малко масло и плод по желание - подобаващи са ягоди, малини, къпини и такива, които елементарно се намачкват. Съставките се омесват и се вършат топчета, които наложително би трябвало да се оставят в хладилника, с цел да стегнат. След към 2-3 часа са подготвени. Стават доста вкусни и по едно и също време с това са потребни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР