Децата на звездите понякога се превръщат също в доста популярни

...
Децата на звездите понякога се превръщат също в доста популярни
Коментари Харесай

Като две капки вода: на кого повече прилича дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс?

Децата на звездите от време на време се трансформират също в много известни лица. Без значение дали те самите го желаят или родителите им, по една или друга причина те притеглят интерес към себе си. Точно по този начин е с дъщерята на Том Круз и Кейти Хоумс. 14-годишната Сури Круз е към този момент една млада дама, със лични ползи и занимания. Преди години всички споделяха, че наподобява доста на баща си Том, само че като че ли с времето тя е почнала да припомня доста и на своята майка. Ние бихме споделили, че Сури е взела най-хубавото и от двамата.

Скоро момичето бе снимано от папараци, до момента в който се разхожда из улиците на Ню Йорк. Прави усещане, освен от тези фотоси, а като цяло, че Сури не се е превъзнесла по славата и парите, които родителите ѝ имат. Момичето се облича изцяло обикновено. Дрехите ѝ са ежедневни и даже наподобяват скромни. Знаем, добре, че някои звезди много постоянно обличат децата си в скъпи и маркови дрехи, което от време на време ги трансформира в прекомерно капризни. 

Виж още:

Какви са връзките сред Сури и Том обаче е загатга. Някои пишат, че двамата не са доста близки в последните години, най-много поради проблемите, които Круз имаше с Кейти. Смята се обаче, че Том Круз не е виждал Сури от 2013 година насам, когато той и момичето последно са снимани на обществено място – а в случай че се има вяра на някои, и от по-рано, пишат от Edna.bg.

Според редица източници религията на артиста в действителност му не разрешава да се среща с щерка си, защото тя не принадлежи към сциентологията. По мотив фрагментите на Сури и Том от 2013 година някогашната членка на църквата Саманта Доминго декларира пред US Weekly: „ Може би го e направил за фотография, с цел да наподобява, че поддържат връзка, с цел да не бъде подложен на критика. “

Църквата обаче гневно отхвърля казаното и твърди пред изданието: „ Всичко във вашето питане неправилно показва Църквата на сциентологията, нейните практики и метода на живот на нейните чиновници. “

Виж още:

Според изказвания на Fox News от 2016 година Круз е изгубил връзка със Сури, когато тя е била на седем. „ Ако той искаше да я види, можеше да я види “, споделя източник пред New York Post през юни същата година и прибавя: „ Дори хората в пандиза имат право да виждат децата си. “ Запознати настояват, че звездата има право да вижда щерка си 10 дни в месеца.

Самият Том Круз обаче съди медиен колос поради изказванията в списание, че артистът е „ изоставил “ Сури след раздялата с майка ѝ. Звездата тогава признава, че Холмс е подала молба за бракоразвод, тъй като е желала да „ отбрани Сури от сциентологията “, пишат още от Edna.bg.

Том споделя още, че Сури към този момент не е член на църквата - нещо, което Huffington Post назовава „ голям компромис, защото всеки, който напусне вярата, се счита за „ тягостен човек “ и е откъснат от всички членове на църквата, в това число непосредствените членове на фамилията си “. Но с толкоз доста спорни изказвания истината за връзката сред татко и щерка към момента е мистерия. Макар да е далечен от Сури, Том Круз към момента обича щерка си и желае най-хубавото за нея, споделя източник пред HollywoodLife.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР