Децата на руските богаташи са известни с това, че обичат

...
Децата на руските богаташи са известни с това, че обичат
Коментари Харесай

Деца на руски богаташи се бунтуват срещу Путин в Instagram

Децата на съветските богаташи са известни с това, че обичат да демонстрират разточителния си метод на живот в Instagram, само че в последните дни някои от тях употребяват платформата, с цел да стачкуват против нахлуването на Владимир Путин в Украйна.

Сред най-отявлените съперници на този ход е телевизионната водеща Ксения Собчак, която постоянно споделя постове със своите 9.3 милиона почитатели в Instagram, в които жигосва нападението.

40-годишната Собчак, която някои назовават "руската Парис Хилтън, " е щерка на първия демократично определен кмет на Санкт Петербург Анатоли Собчак. Въпреки околните връзки на фамилията й с президента на Русия, тя беше претендент за президент на изборите през 2018 година, написа Insider
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ксения Собчак (@xenia_sobchak)

В пост от петък Собчак прикани за мир, като написа: "Глобалните геополитически ползи не могат да бъдат по-важни от елементарния, кротичък живот на милиони хора. "

Междувременно, Мария Юмашева - 19-годишната внучка на някогашния съветски президент Борис Елцин, показа поддръжката си за Украйна в първия ден от нашествието.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от masha yumasheva (@yumashkaa)

Юмашева също по този начин е щерка на доверения консултант на Путин - милиардера Валентин Юмашев, на който се приписват заслугите за издигането на президента на власт, съгласно BBC.

В профила си в Instagram тя пусна знаме на Украйна, дружно с емоджи с разрушено сърце и написа "Не на войната. " Коментарите под поста са спрени.

Нейният избраник - 32-годишният футболист Фьодор Смолов, пусна черен квадрат в своя профил, също с надпис "не на войната!! ". Той също е спрял мненията под своя пост.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Fedor Smolov (@smolovfedor_10)

Живеещата в Лондон София Абрамович, която е щерка на Роман Абрамович, написа в Instagram: "Най-голямата и най-успешната неистина на Кремъл е, че множеството руснаци поддържат Путин. "

Постът беше споделен със фотография с текста "Русия желае война с Украйна ", като Русия беше задраскано и сменено с "Путин. "

Постът по-късно изчезна, само че има скрийншот, който е споделен в Twitter.

Sofia Abramovich, daughter of #Chelsea owner Roman Abramovich speaks out against Putin. #UkraineUnderAttack#ukraine#Abramovichpic.twitter.com/CN4tIqtAdt
— Situation Room 101 (@SitRoom101) February 26, 2022
С персонално положение, оценено на към 13.5 милиарда $, бащата на София е един от най-богатите руснаци, само че в този момент се пробва да разпродаде част от активите си, защото глобите засегнаха и редица олигарси.

Освен децата на съветските олигарси, водещи съветски звезди също жигосаха нашествието в профилите си в Instagram.

Супермоделът Ирина Шейк, която има 17.7 млн. почитатели, пусна фотография на знака на мира и разгласи, че ще подари средства на УНИЦЕФ и на Червения кръст в Украйна.

Супермоделът Наталия Водянова, която има 3.3 милиона почитатели, написа: "Като майка съчувствам на всички майки, които понасят следствията от протичащото се в Украйна и на всички, наранени от този спор. "
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР