Децата, които бяха спасени от горящ автобус на магистрала Тракия,

...
Децата, които бяха спасени от горящ автобус на магистрала Тракия,
Коментари Харесай

Децата от автобуса, който изгоря на АМ Тракия, се прибирали с медали от фестивал

 Децата, които бяха избавени от пламнал рейс на автомагистрала " Тракия ", се прибирали с орден към Крумовград от фестивала " Евро фолк ", който се организира в Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас и Поморие. Те са от СУ " Васил Левски " в родопския град, пише 24rodopi.com.

Припомняме, че случаят стана малко преди 15 часа през днешния ден, на 5-6 километра след разклона за Карнобат по посока София. Пострадали няма. След запалването те са изведени от рейса и са изчакали различен, който да ги върне назад в родния им град.

Кметът на Крумовград Себихан Мехмед насочи благодарности към сътрудника си от Карнобат, който е реагирал незабавно и децата са били настанени на сянка, с храна и вода, до момента в който пристигна различен рейс. 

За първа година в шампионата " Евро фолк " взе участие и танцовият състав " Пъстра китка " към СУ " Васил Левски " -Крумовград с началник Йорданка Мамирева. " Нашите танцьори взеха присъединяване на три подиуми в Несебър,к.к. Слънчев бряг и Свети Влас, в конкуренция с 15 състава в тяхната възрастова група. Изпълниха три танца- " Джиновско ", " Стамена " и " Тракийска младост " и завоюваха бронзов орден ", показаха от школото.

Техническа нередовност е предизвикала пожара, излиза наяве от първичния оглед на рейса. Според лидера му два дни преди пътуването рейсът минал механически обзор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР