Деца-призраци са заснети в една от най-известните обитавани къщи в

...
Деца-призраци са заснети в една от най-известните обитавани къщи в
Коментари Харесай

Деца-призраци в една от най-известните обитавани къщи в САЩ

Деца-призраци са снимани в една от най-известните населявани къщи в Съединени американски щати.Съпрузите Брандън и Тарин Хънт решили да посетят една от най-известните американски “обитавани от духове къщи ” – имението в плантацията на Миртъл, в Луизиана (Zona666.com).Те не били влезнали още в къщата, когато около тях минал различен екскурзиант, който изглеждал доста изплашен. Той споделил, че преди малко е видял нереален дух в къщата.Брандън и Тарин присъединили телефоните си и почнали да снимат стаите в имението. Докато снимали (ще гледате видеото по-долу), те не забелязали нищо извънредно в къщата.

 z1 - Деца-призраци в една от най-известните населявани къщи в Съединени американски щати (видео)
След като прегледали какво са снимали, те виждат, че на единия клип се виждат „ призрачни крайници на три деца “. Във всеки случай, на видеото има нещо, което е доста сходно на това. “Краката ” се появяват до стълбите, като че ли призрачните деца преди малко са слизали долу и по-късно изтичват някъде наляво.
Според брачна половинка, в случай че се вгледате деликатно, можете да различите три чифта детски крайници, облечени в бели чорапи и обувки с катарами.Две от “децата ” бързо минават около тях, само че третото се забавя за няколко секунди и като че ли гледа непосредствено в индивида, който снима.

 z2 - Деца-призраци в една от най-известните населявани къщи в Съединени американски щати (видео)
Брандън споделя: “Не чакахме да забележим нещо сходно! Това е къща с призраци, само че беше доста необичайно и ненадейно да забележим същински призраци. Когато ги видяхме във видеото, бяхме доста разчувствани. ”Четете още: Злокобният фантом на Тереза Фидалго провокира пътни произшествия Когато двойката разгласява видео в обществена мрежа, то бързо става известно и доста от потрбителите виждат “детските крайници ”. Но имало и такива, които видели куче с неразбираеми контури или даже нещо напълно друго.Един от коментаторите написа: “Виждам нещо, което излиза отдолу под стълбите, само че то не изчезва, а остава в кадър. ”Можете да прочетете цялата публикация и да гледате видеото.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР