Деца от Оряхово се запознаха със зависимостите на събитието Има

...
Деца от Оряхово се запознаха със зависимостите на събитието Има
Коментари Харесай

Деца се запознаха със зависимостите на събитието Има алтернатива в Оряхово /снимки/

Деца от Оряхово се срещнаха със зависимостите на събитието " Има опция ", оповестиха от общината. То бе организирано от Местната комисия за битка с протиообществени прояви на малолетните и малолетните в общината, взаимно със СУ „ Христо Ботев “ и ЦПЛР – ОДК „ Л. Живкова “ – Оряхово. Събитието се организира през вчерашния ден в ХГ „ Проф. Марин Върбанов “. 
Учениците и техните учители имаха опцията да се допрян до личността и вдъхновяващите истории на Пламен Йотински и неговия екип – Христо, Хари и Клара, всички изправили се пред огромния камшик на зависимостта. Създател на Център за рехабилитация на подвластни „ I A.M. WAY ” – Племен Йотински искрено описа на учениците за личните си неточности и по тази причина по какъв начин е избягал от тях, с цел да може през днешния ден да оказва помощ и да направлява с думите си - „ Даването е най-голямото взимане! “ 
След откровените разкази децата се любуваха на изълненията на френски език на младата и надарена изпълнителка Александра Панайотова. Момичето, което накара французите да се влюбят в българския фолклор, пеейки от балкона си в Париж по време на пандемията от COVID-19. Изненада бяха взаимните осъществяване на известни фолклорни песни с Младежки духов оркестър „ Оряхово Брас Бенд “, с началник Николай Пеев към ЦПЛР ОДК „ Л. Живкова “ – Оряхово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР