Деца изскачат на улицата пред коли, правят смешни физиономии и

...
Деца изскачат на улицата пред коли, правят смешни физиономии и
Коментари Харесай

Нова опасна игра!? Деца изскачат пред колите, плашат шофьорите

Деца изскачат на улицата пред коли, вършат смешни физиономии и бягат, за това написа сайтът mamaninja.bg, като се базира на сигнали на обезпокоени майки. Случките и разказите са от разнообразни градове на България.

" Прибирах се с колата и в една от кварталните ни улички, сред колите видях, че нещо шава. Намалих, съвсем стопирах и тъкмо тогава две хлапета към 7-8 година изскочиха напълно предумишлено и притичаха пред колата... набих спирачки, само че блокирах. Така се изплаших, че не отбих да потърся родител или най-малко да им кажа какъв брой е рисково. А те се смееха и избягаха, до момента в който аз се блещех. Само това дублирам на моите деца. Да не тичат, да се оглеждат, а в този момент онемях като мумия. Определено бяха удовлетворени, че ме изплашиха, а и по този начин бяха застанали - като в засада и изчакаха оптимално да приближа, с цел да изскочат. "

" В понеделник вечерта отивам за нощна промяна. Чакам тролея. На спирката възпитаници от две близки учебни заведения. Един малчуган (6-7 клас) с развързани връзки на обувките се правеше на забавен като причакваше колите и скачаше на платното да мине пред тях. И по този начин на няколко пъти. Вярно, че спирката е до учебно заведение тъкмо, има пътека и лежащ служител на реда, колите са със заострено внимание, само че въпреки всичко е рисково. Правя забележка, а той ми се репчи безочливо и се смее идиотски. "

" И на мен ми се случи. Две девойки на към 13-14 год. На два пъти предумишлено изскочиха пред колата на " Нишава " преди пресечката с " П.Ю. Тодоров ". Добре че карах мноого постепенно. Държаха се необичайно и несъответстващо, на второто изскачане не устоях и си отворих прозореца и се развиках, само че каква изгода - все едно на стената приказвам, просто се затичаха?!? Това държание ме изуми! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР