Деца до 10 години могат да присъстват безплатно на концерта

...
Деца до 10 години могат да присъстват безплатно на концерта
Коментари Харесай

Деца до 10 години безплатно на концерта на Имелда Мей

Деца до 10 години могат да участват гратис на концерта на Имелда Мей на Античния спектакъл на 9 юни, оповестиха от общината.

„ Имелда Мей и нейната шоу са превъзходен метод да запознаете децата си с една ярка звезда онлайн! И заради тази причина хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, само че съпроводени от своите родители ”, показват уредниците.

Едно от основните имена на актуалната английска сцена през последното десетилетие ще дохвъри в България с бомбастичните музиканти от своята тайфа за един супер концерт в Античния спектакъл в Пловдив.  На 9 юни протежето на великия Джеф Бек, кралицата на рокабили и на джазирания блус ще омагьоса взискателната българска аудитория с шоу, което ще се помни с години.

Концертът се провежда от радио ТАНГРА МЕГА РОК в границите на международния музикален конгрес Sounds of The Ages 2018.  Събитието е част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година. Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лева към този момент се продават извънредно в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. Имелда Мей е излизала да пее на сцена с най-големите - Лу Рийд, Том Джоунс, Дейвид Гилмор, Робърт Плант, U2 и доста други. Най-новият й албум – ‘Life Love Flesh Blood’ хипнотизира рецензията в Ирландия и Англия и с това, че в него, Имелда пое в непредвидена посока – нов груув, композиция от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок, акустични и съвсем кинематографични прекарвания.

“Това е албумът на живота й! Еротичната мощ на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, само че в този момент обичам даже още повече ЖЕНАТА, в която се трансформира! ” - акцентира БОНО от U2, който е наставник на Имелда и даже признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’. Продуцент на албума е американската легенда – Ти Боун Бърнет, притежател на най-големите музикални и кино награди за работата си с Боб Дилън, Елтън Джон, Робърт Плант и Алисън Краус, Рой Орбисън, Грег Алман, Counting Crowes, кино лентата за Джони Кеш и доста други.  На китара в ‘Life Love Flesh Blood’ гостува самият Джеф Бек, а на пиано - маестро Джуулс Холанд. Основните музиканти са: китаристът Марк Рибот(бандата на Том Уейтс и Елвис Костело), барабанистът Джей Белроуз (Робърт Плант) и китаристът Зак Доувс (The Last Shadow Puppets). 

В Пловдив ще забележим онлайн освен новите песните, само че и предходните шлагери,  които я направиха толкоз огромна – рокабили и суинг сензацията `Johnny`s Got A Boom Boom` (2008) и ‘It`s Good To Be Alive’ (2014).

 

 

 

  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР