Детронирането на ГЕРБ ще е основна цел за ДПС в

...
Детронирането на ГЕРБ ще е основна цел за ДПС в
Коментари Харесай

ДПС обяви атака ва банк за “детронирането“ на ГЕРБ

Детронирането на ГЕРБ ще е съществена цел за Движение за права и свободи в този парламент, а и в идващия. Този политически курс бе начертан от Йордан Цонев в декларация от името на Движение за права и свободи.

“Вие (ГЕРБ) сте най-токсичната партия, която България в миналото е имала, когато сте на власт и когато сте в ръководство “, разгласи Цонев.

Движение за права и свободи постоянно е била упреквана в същото през годините.

“Гражданите желаеха смяната. А смяната е детронирането на ГЕРБ. Имаме три нови партии, които желаеха това и влязоха в Народното събрание. Казахме, че ще подкрепим кабинет на една от трите нови партии, без да участваме в него. Никой с Движение за права и свободи не е водил никакви диалози за сформирането на този кабинет. Няма да вършим кабинети и няма да участваме в кабинети, само че ще подкрепим да се върви по пътя, с цел да унищожаване на ГЕРБ от властта. И в идващия парламент това ще създадем “, сподели Цонев.

Преди това Тома Биков от ГЕРБ упрекна новите политически обединения, които влязоха в Народното събрание, че са почнали подмолни сделки с Движение за права и свободи. Той попита дали към този момент са почнали скрити диалози с Движение за права и свободи за образуване на държавно управление. Биков даде образец с избора на Георги Ганев от “Демократична България “ за ръководител на бюджетната комисия. Говорителят на ГЕРБ изясни, че без поддръжката на Движение за права и свободи Ганев е нямало да бъде определен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР