Детоксикация на тялото с куркума Натрупването на токсини в тялото

...
Детоксикация на тялото с куркума Натрупването на токсини в тялото
Коментари Харесай

Детоксикация на тялото с помощта на куркума. 3 рецепти

Детоксикация на тялото с куркума

Натрупването на отрови в тялото може да аргументи болести на сърдечно-съдовата система, бъбреците, черния дроб, пикочния мехур и да аргументи спад на имунитета.

Куркумата е индийска фалшификация, едно от най-хубавите средства за вътрешно разчистване на организма. За един живот, повече от звук храна минава през тялото. Но посредством храната, с изключение на хранителни субстанции, получаваме и разнообразни отрови, с които тялото, в случай че е в баланс, сполучливо се оправя и изхвърля.

Въпреки това, днешната храна е толкоз модифицирана, че не съдържа съвсем никакви хранителни субстанции. Вместо това храната е наситена с нездравословни добавки, оцветители, аромати, консерванти, сгъстители.

В един миг тялото към този момент не е в положение да се оправи с всички нездравословни субстанции, тъй че те стартират да се натрупват в ставите, кръвоносните съдове, органи, тъкани.

Ето три предписания за детоксикация на тялото с куркума:

Рецепта 1
Трябва ви една супена лъжица куркума на прахуляк и 12 супени лъжици смляно ленено семе. Залейте с 1 литър вряла вода семената и оставете на спокоен огън за 10 минути. Махнете от котлона, прибавете куркумата и разбъркайте. Консумира се на три порции, заран на празен корем, преди обяд и преди вечеря.

Рецепта 2
1 супена лъжица куркума на прахуляк
2 чаени лъжички нарязан корен от глухарче
2 супени лъжици листа от коприва

Смесете съставките и залейте с 2 чаши вряла вода. Варете 20 минути на слаб, по-късно покрийте и оставете за 15 минути. Консумирайте по половин чаша 4 пъти дневно.

Рецепта 3
Направете си инхалация.
5 капки масло от куркума
3 капки масло от върбинка
2 капки масло от грейпфрут
2 капки джинджифилово масло
1 чаена лъжичка морска сол

Смесете всички съставки, прибавете малко вода и разбъркайте, до момента в който получите равномерна примес. Вдишвайте аромата всяка заран.

Вижте още: Консервиране на зелен грах за зимата – два разновидността

Противопоказания: Не се предлага използването на куркума в огромни количества от бременни дами, деца под 2 години, пациенти със запушени жлъчни пътища и камъни в жлъчката и проблеми със стомаха.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР